Πόλο

«Αποτυχία αν δεν κάνουμε το νταμπλ»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού μίλησε ο Έλληνας φουνταριστός, Χριστόδουλος Κολόμβος, στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι θα είναι αποτυχία αν η ομάδα του δεν κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χριστόδουλος Κολόμβος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα ρεκόρ της ομάδας του σε επίθεση και άμυνα, τον αποκλεισμό στην Ευρώπη που ήρθε μετά τη νίκη της Άγκερ επί της Μπαρτσελονέτα, αλλά για τους εγχώριους τίτλους, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι το φαβορί για το νταμπλ και θα είναι αποτυχία αν δεν το κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

-Για τα φετινά ρεκόρ του Ολυμπιακού σε επίθεση και άμυνα.
«Δε μετράμε ούτε τα γκολ που βάζουμε, ούτε τα ρεκόρ. Δεν κοιτάμε τους αριθμούς αν και αυτοί αποτυπώνουν την καλή παρουσία που είχαμε. Πιστεύω ότι ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

-Αν ήταν στόχος το αήττητο.
«Δεν είχαμε στόχο το αήττητο. Σκοπός δεν είναι κάποιο ρεκόρ ή τίποτα τέτοιο, όμως, σε κάθε παιχνίδι εμείς προσπαθούσαμε για την καλύτερη δυνατή παρουσία και θέλαμε μόνο τη νίκη. Βέβαια αυτά δεν έχουν σημασία καθώς τώρα, αυτόν το μήνα, θα κριθούν όλα».

-Αν ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα.
«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το δείξαμε. Πλέον, πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια που απομένουν καθώς την επιτυχία την κρίνουν οι τίτλοι. Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

-Αν είναι το φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
«Ναι, νομίζω ότι είμαστε το φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων μιας και οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και τα λάθη πληρώνονται, δε σώζονται. Εμείς θέλουμε να κάνουμε νίκη με τον ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

-Ποιον θεωρεί φαβορί στο άλλο ζευγάρι (σ.σ. Παναθηναϊκός - Υδραϊκός);
«Φαβορί είναι ο Παναθηναίκός όμως είδαμε ότι ο Υδραϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει τίποτα να χάσει και μπορεί αναπάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Συνεχίζω όμως να δίνω περισσότερες πιθανότητες στον Παναθηναϊκό».

-Για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.
«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη όμως κάναμε έναν πολύ καλό τερματισμό στην διοργάνωση. Δε με ενόχλησε η ήττα της Μπαρτσελονέτα από την Έγκερ, με στεναχώρησε όμως ο τρόπος που αποκλειστήκαμε καθώς χάσαμε την πρόκριση στην Ελλάδα και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα».

-Αν είναι άδικο να παίρνει «εισιτήριο» για τα τελικά ο διοργανωτής.
«Είναι κάπως άδικο, καθώς σε κανένα άλλο άθλημα δε γίνεται κάτι τέτοιο. Πουθενά δεν περνάει ο διοργανωτής απευθείας στα τελικά. Στην ουσία εμείς παλεύαμε για δύο θέσεις, όχι για τρεις».

-Αν θα είναι αποτυχία σε περίπτωση που δεν κάνει ο Ολυμπιακός το νταμπλ.
«Ναι, θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε το νταμπλ. Στοχεύαμε και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, όμως ειδικά τώρα, μετά τον αποκλεισμό, το εγχώριο νταμπλ είναι μονόδρομος. Είναι πολύ σημαντικό να κατακτάς τίτλους στη χώρα σου. Ακόμη και αν προχωρούσαμε στην Ευρώπη, δε θα ήμασταν αδιάφοροι εγχώρια, απλά τώρα, μετά τον αποκλεισμό, είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x