Stoiximan Super League

Απουσίες και… επιστροφές

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με αρκετές απουσίες στη σύνθεση του τον ΟΦΗ την Κυριακή. Ο Δώνης και ο Κουτρουμπής επιστρέφουν σε αποστολή μετά από καιρό. Εκτός ο Μέντες και οι τιμωρημένοι.

Αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με τα πρόσφατα του ματς αναμένεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (15/2, 15:00) για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Χάρης Μαυρίας είναι στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο 21χρονος εξτρέμ βρισκόταν στην αποστολή και στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή κόντρα στους Κρητικούς. Επιστρέφει ο Χρήστος Δώνης, που είχε μείνει λίγο στον «πάγο» μετά το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη (19/1), όπου οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 στη Λεωφόρο και αποκλείστηκαν, αλλά ο Γιώργος Κουτρουμπής που ήταν σε αποστολή τελευταία φορά στο ματς με τον Λεβαδειακό στις 14 Ιανουαρίου.

Ο 20χρονος χαφ δεν προτιμήθηκε από τον 42χρονο τεχνικό για τις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά, αν και δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Οι Ταυλαρίδης, Μπούρμπος δεν είναι στη διάθεση του, καθώς θα εκτίσουν την ποινή (λόγω καρτών) που κουβαλάν, όπως και ο Μαρινάκης, του οποίου το δελτίο έχει βγει. Εκτός και ο Μέντες, αλλά και ο Μαρινάκης
Απουσίασε και πάλι από την προπόνηση ο Μπαϊράμι, που έχει πάρει άδεια.

Το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας, οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Νίνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης.


Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Μαυρίας, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ. Θέση διεκδικεί και ο Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x