Βόλεϊ

Αποχωρεί ο Σιδηρόπουλος

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν πρόκειται να συνεχίσει την περιπέτειά του στο φετινό CEV Cup βόλεϊ των ανδρών, έτσι έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από τα τάραφλεξ ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Ο 40χρονος πασαδόρος ανακοίνωσε πως σταματάει να αγωνίζεται μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, θεωρώντας ως άξιο αντικαταστάτη του τον Σταύρο Κασαμπαλή.

Αναλυτικά: «Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως παίκτης του Εθνικού. Στο τέλος της σεζόν, σταματάω από την ενεργό δράση, αφού είμαι πια 40 ετών. Η συμμετοχή στην Ευρώπη ήταν πρόκληση. Φέτος ήθελα να αγωνιστώ και να βοηθήσω τον Εθνικό στην ευρωπαϊκή του πορεία, όπως επίσης και στις εγχώριες διοργανώσεις, γι' αυτό και αποφάσισα να μείνω στην ομάδα.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής είναι ένας ταλαντούχος αθλητής, που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Σίγουρα, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα τον Απρίλιο για την πορεία και την εξέλιξή του στη θέση του πασαδόρου».

Ο Σάκης Μουστακίδης, αναλύοντας τον αγώνα, τόνισε πως: «Θέλει χρόνο, ιδρώτα και εμπειρία για να καταφέρουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις στο Challenge Cup. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες και τις ευρωπαϊκές. Δώσαμε 12 άσσους στην αντίπαλό μας, κάτι που δείχνει ότι ήμασταν ψυχολογικά φορτισμένοι.

Το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος. Στόχος μας είναι η νίκη στο ματς της Δευτέρας. Ήταν μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε στο CEV Cup. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να κοντράρουμε τόσο δυνατές ομάδες».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x