Stoiximan Super League

Απ’ όλα έχει ο… μπαξές στον ΟΦΗ!

Ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Μακρή στον ΟΦΗ που είναι ένας εκ των 15 που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, μένουν οι Λόρια-Μερεμπασβίλι.

Η κινητοποίηση του Νίκου Μαχλά έφερε αποτελέσματα στον ΟΦΗ!

Μετά τις διαβουλεύσεις του λοιπόν, ο Γιώργος Μακρής πείστηκε να μην αποχωρήσει απ’ τους Κρητικούς (αν και θεωρείτο οριστική η απόφασή του), αλλά να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο μεγάλο στόχο της παραμονής.

Εξ’ ου και ο Νίκος Αναστόπουλος τον υπολογίζει για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου φυσικά η αποστολή είναι εκ νέου… περιορισμένο με μόλις 15 παίκτες.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους δύο Γεωργιανούς, Λόρια-Μερεμπασβίλι που έλαβαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει εξομάλυνση της κατάστασης και θα ολοκληρώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μερεμβασβίλι. Εκτός έμειναν οι Αρτόλα και Περογαμβράκης.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Ανδρέας Μανουσάκης, ενώ στην ανακοίνωση που «βγήκε» αποφασίστηκε η ομάδα να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο.

Αναλυτικά αυτή:

Διοικητικό συμβούλιο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γραφεία της ΠΑΕ με τις κυριότερες αποφάσεις που πάρθηκαν να είναι οι εξής:

1. Ψηφίστηκε ομόφωνα να προβεί η διοίκηση σε κάθε νόμιμη ενέργεια σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ μέσα από διαχειριστικό έλεγχο.

2. Παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου ο κ. Μανουσάκης Ανδρέας και την επόμενη Δευτέρα θα γίνει συμβούλιο για την ανάδειξη νέου προέδρου.

3. Έγινε εκτενής συζήτηση για τα οικονομικά θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις για την ανεύρεση νέων οικονομικών πόρων.



Το αντίο του Στάθη

Τον ΟΦΗ αποχαιρέτησε ο Γιάννης Στάθης που προ ημερών έκανε γνωστή την απόφασή του να φύγει απ' τους Κρητικούς λόγω των πολλών προβλημάτων και σήμερα εξέδωσε γραπτή δήλωση για να εκφράσει τα συναισθήματά του και να... απαντήσει στο γιατί προχώρησε σε προσφυγή.

«Με ρώτησαν γιατί φεύγω από την ομάδα και γιατί έκανα προσφυγή. Γιατί πιστεύω ότι σε κανέναν εργαζόμενο στον κόσμο δεν αξίζει να εργάζεται και να μην πληρώνεται. Οι συνθήκες με ανάγκασαν να φύγω. Όμως, δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Όλο αυτό το διάστημα πολλά υποσχέθηκαν και ελάχιστα έγιναν. Υπήρξε μεγάλη υπομονή από μέρους μου, μέχρι και την ύστατη στιγμή να παραμείνω στην ομάδα, κυριώς για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ και για τον προπονητή μου. Γι' αυτό και είμαι ακόμα εδώ στο Ηράκλειο.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόσφερα αδιάκοπα το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα μου και τίμησα όσο μπορούσα τη βαριά αυτή φανέλα του ιστορικού ΟΦΗ με ένα και μοναδικό σκοπό, την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, στον προπονητή μου και στη διοίκηση. Λυπάμαι πολύ που χάθηκε η εμπιστοσύνη μου απέναντι στην κάθε διοίκηση και δεν ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου, παρόλο που δεν έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Προτίμησα, λοιπόν, να φύγω με ψηλά το κεφάλι, να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα περάσαμε.

Νιώθω ευγνωνμοσύνη για τις μοναδικές στιγμές που η ομάδα αυτή μου χάρισε τον ενάμιση χρόνο που εργάστηκα γι' αυτήν με τις συμμετοχές στις αποστολές μου και στα παιχνίδια της. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Στάθης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x