Χάντμπολ

Αρβανίτης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά τη διακοπή»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά τη διακοπή, λόγω των επεισοδίων, απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ ο Γιάννης Αρβανίτης.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην έλλειψη «καθαρού» μυαλού και στο γεγονός πως πρέπει να γίνονται με κόσμο αυτά τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με αυτά που συνέβησαν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το κατέκτησε δίκαια, γιατί ήταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, εμείς δεν καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μετά τη διακοπή. Επιστρέψαμε με κακή διάθεση και χωρίς διαύγεια και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε αυτό που θα μπορούσαμε, αν τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί έτσι.

Είμαι του να γίνονται τα ματς με κόσμο, αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνονται οι αγώνες. Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, δεν αποφεύχθηκαν τα παρατράγουδα».

Ο Φάνης Τσαούσης συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Γεωργιάδη για τα καλά του λόγια. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Κάνουμε πάντα ότι μπορούμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ κάποιος δεν ήταν αδιάφορος, αντίθετα αγωνιζόμαστε με πίστη και αγάπη στο σωματείο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μία μέρα χωρίς επεισόδια. Θέλουμε κόσμο χωρίς επεισόδια. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, μία χάρη, όμως, να μην το ξανακάνουν αυτό, να μην το ξαναπεράσουμε όλο αυτό. Στη Λαμία τιμωρήθηκε η ομάδα και κανένας άλλος, ένα χρόνο παίζαμε χωρίς φιλάθλους, το ίδιο πέρυσι, το ίδιο και τώρα. Εξαντλητικές τιμωρίες και μόνο αυτό. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας διαλύουν.

Πιο στραβά από την ήττα και τα επεισόδια, μου κάθεται ότι δεν ξέρουμε τι μέρα ξημερώνει. Πικραινόμαστε, γιατί στεναχωρούμε τον κόσμο που αγαπά πραγματικά την ομάδα μας και τους εαυτούς μας, που παλεύουμε σε ένα τελικό και δεν τον παίρνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x