Χάντμπολ

Άρεσαν ΑΕΚ και ΓΑΣ Καματερού

Άνετη επικράτηση της «Ένωσης» στο δεύτερο ημίχρονο- Μαχητικοί οι νεοφώτιστοι στην Handball Premier

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ νίκησε 31-20 του ΓΑΣ Καματερού.
Στο πρώτο ημίχρονο (15-14 υπέρ της ΑΕΚ) τις εντυπώσεις έκλεψε η νεοφώτιστη ομάδα του ΓΑΣΚ, η οποία έδειξε μαχητικότητα και όπως φαίνεται θα είναι μια ομάδα που θα παλέψει στα ίσια για την παραμονή της στην Handball Premier.
Λαδάκης (3 γκολ), Κουρέτας (2 γκολ), Μελετάκος (1 γκολ) και οι τερματοφύλακες Μαγκαφουράκης, Βλαχοθανάσης, όπως όλα δείχνουν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα τη νέα περίοδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, αφού οι ομάδες έκαναν τις απαραίτητες αλλαγές και η ΑΕΚ με το βάθος πάγκου της αλλά και την φανερή ποιότητα της κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να επικρατήσει άνετα.
Η «Ένωση» παρά την απουσία του Δανού Λόκεν (για προληπτικούς λόγους) έδειξε πολύ καλά στοιχεία επιθετικά με τους Χρήστο Νικολαΐδη (8 γκολ) και Μπάμπη Δομπρή (5 γκολ) να ξεχωρίζουν, ενώ ντεμπούτο για φέτος έκανε και ο Μάλικ Χόγκας που ενσωματώθηκε πριν δύο ημέρες.
Εντυπωσιακά στοιχεία έδειξε ο τερματοφύλακας Ραντούλοβιτς, ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και εκτός από τις καίριες επεμβάσεις του, βοήθησε με την εξυπνάδα και εμπειρία του στον άμεσο αιφνιδιασμό με ωραίες πάσες- ασίστ.

ΑΕΚ- ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 31-20
Τα πεντάλεπτα: 2-4, 5-6, 7-7, 11-9, 12-12, 15-14 (ημχ.), 18-15, 21-16, 22-18, 25-19, 28-19, 31-20
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Συγγάρης, Ραντούλοβιτς, Αντωνιάδης, Πέρρος 1, Βραζάλιτσα 3, Γεωργιάδης 1, Δομπρής 5, Βαμβακάς, Τσικογιαννόπουλος, Χ. Νικολαΐδης 8, Π. Νικολαΐδης 2, Μυλωνάς 4, Ζαμπούνης 6, Μαντζόπουλος 1, Χόγκας.
ΓΑΣΚ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Μαγκαφουράκης, Βλαχοθανάσης, Σκοδριάνος, Μελετάκος 1, Χελιώτης, Λαδάκης 3, Κουρέτας 2, Ακάλεστος 4, Τότος 3, Μιμήκος 1, Βαμβακούσης 1, Σαμαράς 1, Καμπουράκης, Κλεώπας 2.
Διαιτητές: Κουτσός- Φωκίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x