Stoiximan Super League

Αργεί του Κλάους, προέχει ο Πλατανιάς

Δεδομένη θεωρείται η υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Πώς έχει η υπόθεση του διεθνούς φορ.

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε προφορικά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Αθανασιάδη για τέσσερα χρόνια.

Από τότε δεν έχει παρατηρηθεί η παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεση και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι υπάρχει κάποια «εμπλοκή», αλλά η συμφωνία των δύο πλευρών συνεχίζει να υφίσταται.

Όπως γράφει η SportDay, ο παίκτης και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα συναντηθούν σύντομα και θα πέσουν οι υπογραφές.

Απόψε με Πλατανιά

Την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη γκέλα της πρεμιέρας με την Καλλονή στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από τον Πλατανιά στην Κρήτη και θέλουν να αποδράσουν με το «διπλό» (19:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, ακόμη ένα κίνητρο είναι το χθεσινό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, ο οποίος πλέον έχει τέσσερις βαθμούς και σε ενδεχόμενη νίκη θα ξεκινήσουν από την ίδια θέση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Άγγελος Αναστιάδης, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του από τους Χανιώτες, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Περέιρα και τον τραυματία Κίτσιου.

Έτσι το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς. Στη μεσαία γραμμή α είναι ο Κάτσε με τον Τζιόλη, με τον Μακ στα δεξιά και τον Μάρτες αριστερά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x