Super League 2

«Είμαστε σε αδιέξοδο»

Κάλεσμα συσπείρωσης σε κόσμο και παράγοντες του Άρη έκανε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Τζιφόπουλος, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για την ομάδα.

Σε αδιέξοδο έχει βρεθεί ο Άρης αφού ακόμη οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν καν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η παλιά δόξα του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος τόνισε πως έχουν γίνει εγκλήματα στο παρελθόν, όμως το θέμα δεν είναι το χθες αλλά το αύριο, προσθέτοντας ότι χρειάζεται να βρεθεί ένας επενδυτής που θα εμπνεύσει τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Βαγγέλη Νερατζιά ο Γιάννης Τζιφόπουλος:

«Δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις βιώνει ο Άρης και δεν βρίσκεται κάποιος που θα αναλάβει. Υπάρχει σύγκρουση και διαφορετικές απόψεις που καθυστερούν τις εξελίξεις. Έχουμε χάσει ήδη 4 μήνες επειδή ο κ. Στεφανίδης επειδή φαίνεται πως απλά ήθελε να λέει πως είναι πρόεδρος. Είμαστε σε αδιέξοδο και δεν μπορούμε καν να καταλήξουμε σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Ο προπονητής έχει μείνει με 15 παίκτες και το ρόστερ δεν μπορεί καν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι η Γ’ Εθνική με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκεί θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα γιατί θα φύγει ένα βάρος κι έτσι θα μπορέσει η ομάδα να δουλέψει 2-3 χρόνια και αν επανέλθει.

Στην ΑΕΚ βρέθηκε ένας ηγέτης, πήρε τις αποφάσεις και τον ακολούθησαν όλοι. Σ’ εμάς τυχαίνει το ένα κακό μετά από το άλλο. Ο Στεφανίδης μου ζήτησε να τον στηρίξω αλλά απάντησα αρνητικά γιατί δεν έχει νόημα να στηρίξω κάτι που δεν έχει τύχη. Πονάμε για το σύλλογο και μας ενοχλεί αυτή η κατάσταση αλλά έχουν γίνει εγκλήματα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τώρα πρέπει να δούμε πώς θα βοηθήσουμε αυτόν το σύλλογο με τα 100 χρόνια ιστορίας. Μέχρι τώρα μόνο διαχειριστές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Άρη.

Είναι μαγαζί γωνία, με κόσμο που ακολουθεί την ομάδα, αλλά πλέον δεν εμπιστεύεται κανένα. Πρέπει να έρθει ένας επενδυτής με όραμα για να τους εμπνεύσει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x