Βόλεϊ

«Αρπάχτηκαν» Αγκάμεζ και Ανδρεάδης - Έπεσαν μπουκάλια από την εξέδρα!

Μεγάλη ένταση στο φινάλε του τρίτου τελικού της Volleyleague μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με τον Αγκάμεζ να πιάνει από τον λαιμό τον Ανδρεάδη. Έπεσαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα!

Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στου Ρέντη, δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του τρίτου τελικού που βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή στο «Μελίνα Μερκούρη».

Με αφορμή έξαλλο πανηγυρισμό του Ανδρεάδη (δίχως όμως να κάνει κάποια άσεμνη χειρονομία), Αγκάμεζ και Φιλίποφ ζήτησαν τον λόγο από τον κεντρικό του δικεφάλου, αντάλλαξαν «γαλλικά» και μάλιστα ο Κολομβιανός άσος έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η ένταση εκτονώθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πάντως, οι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες... εξαγριώθηκαν και πέταξαν μπουκάλια προς τον αγωνιστικό χώρο, δίχως ευτυχώς να πετύχουν κάποιον αθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρεάδης ζήτησε, προς τιμήν του, συγγνώμη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και τον κόσμο, αν αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από το πώς πανηγύρισε το μπρέικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x