Επικαιρότητα

Άρτα: Ζητούσε ρούχα ως δώρα για ανύπαρκτη εκδήλωση

Η 27χρονη γυναίκα συστηνόταν ως υπάλληλος του παιδικού σταθμού στον οποίο δήθεν θα γινόταν η υποτιθέμενη εκδήλωση για άπορα παιδιά και ζητούσε από τους καταστηματάρχες να κάνουν δωρεές

Έξυπνο κόλπο σκαρφίστηκε μια νεαρή γυναίκα στην Άρτα για να εμπλουτίσει την… γκαρνταρόμπα του παιδιού της και να βγάλει και κέρδος. Γυρνούσε από μαγαζί σε μαγαζί και ζητούσε ρούχα και άλλα είδη, που δήθεν θα διατίθεντο σε φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά!

Η 27χρονη γυναίκα συστηνόταν ως υπάλληλος του παιδικού σταθμού στον οποίο δήθεν θα γινόταν η υποτιθέμενη εκδήλωση για άπορα παιδιά και ζητούσε από τους καταστηματάρχες να κάνουν δωρεές. Έξι ανυποψίαστοι επιχειρηματίες έπεσαν στην παγίδα και της έδωσαν διάφορα είδη ρουχισμού και είδη δώρων.

Όμως, κάποιος υποψιάστηκε ότι η υπάλληλος ήταν τόσο… «μαϊμού» όσο και η εκδήλωση και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η κομπίνα αποκαλύφθηκε στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε η 27χρονη και τα είδη που είχε πάρει αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ενώ η ίδια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενη για απάτη.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x