Επικαιρότητα

Αρθρο της Die Welt: Υμνοι στην «άγνωστη» Αστυπάλαια

Η Die Welt εκθειάζει ένα ελληνικό νησί που λίγοι γνωρίζουν: Την Αστυπάλαια. Ευκαιρία να την απολαύσουμε από ψηλά σε ένα μοναδικό βίντεο.

«Το ελληνικό νησί είναι σχεδόν άγνωστο. Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι. Η γοητεία του έγκειται στο ότι δεν είναι αξιοποιημένο...»

Κάπως έτσι η εφημερίδα Die Welt στην έντυπη εκδοσή της εκθειάζει το ελληνικό νησί της Αστυπάλαιας σ' ένα αφιέρωμα - ύμνο που φιλοξενεί.



Εκεί πληροφορούμαστε ότι η Αστυπάλαια έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός πολλών ξένων τουριστών από διάφορες χώρες της Ευρώπης οι οποίοι το επιλέγουν πλέον σε σταθερή βάση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.



Στα προσόντα της Αστυπάλαιας είναι ότι προσφέρει χαλαρούς ρυθμούς ζωής σε κατοίκους και επισκέπτες που φαίνεται να προσαρμόζονται με μεγάλη άνεση στη ντόπια καθημερινότητα και να απολαμβάνουν τα εδέσματα και την ομορφιά του τοπίου. Η εφημερίδα αναφέρεται στην παραγωγή ποικίλων προϊόντων, όπως λαχανικά και φρούτα ιδιαίτερης νοστιμιάς λόγω της άνυδρης καλλιέργειάς τους, το φημισμένο θυμαρίσιο μέλι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρασί.



Πέντε χιλιάδες κλίνες προσφέρονται τον Αύγουστο, μήνα κορύφωσης της τουριστικής κίνησης στο νησί.

Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες σχετικά με την αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση και τις δυνατότητες διαμονής













Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x