Επικαιρότητα

Αρχαιοκάπηλος και λαθρέμπορος συνελήφθη με κροτίδες!

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας

Στο αίμα του είχε την παρανομία ένας 53χρονος που η γυναίκα του άφησε ως προσωρινά υπεύθυνο στο κατάστημα που διατηρεί στην Καβάλα, το οποίο διέθετε προς πώληση χιλιάδες βαρελότα! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν 2.500 παιδικά αθύρματα.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας. Στο παρελθόν, είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη με πλήθος αδικήματα, όπως παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων και περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα, αλλά και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος! Η σύζυγός του αναζητείται.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 150 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 7.500 παιδικά αθύρματα διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια το κατάστημα ενός 43χρονου σε περιοχή των Σερρών, στο οποίο έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και φωτοβολίδων.

Στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 49χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός παντοπωλείου που βρέθηκε να διαθέτει παράνομα προς πώληση 2.551 τεμάχια παιδικών αθυρμάτων διαφόρων τύπων και εννέα πυροτεχνήματα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η 51χρονη σύζυγός του και ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.

Στο Χρυσοχώρι Καβάλας, αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης συνέλαβαν την 61χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος που εντόπισαν να διαθέτει προς πώληση 128 παιδικά αθύρματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x