Betmasters

Άρχισε να «δαγκώνει» η ΚΠΡ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία σημεία από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με… δυσκολότερο το «Χ» των Λονδρέζων στο Μπέρμιγχαμ.

Μονακό – Μονπελιέ: Απέναντι στη Σεντ Ετιέν, η Μονακό έχασε σπουδαία ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο! Το 1-1 στο «Λουί Ντε» – ισοφάρισε μπαίνοντας ως αλλαγή ο Μαρσιάλ – δεν την αδικεί, μια και είχε «νεκρά» διαστήματα στα οποία οι «στεφανουά» θα μπορούσαν να κάνουν ζημιές. Η Μονπελιέ, στο εξ αναβολής για τη Λιγκ 1, είναι χαμηλότερο εμπόδιο. Με νίκη η Μονακό θα «πιάσει» τη Μαρσέιγ στην τρίτη θέση και τους 57 βαθμούς. Θα έχει κανονικά 31 παιχνίδια, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το Τσάμπιονς Λιγκ, έστω, της ερχόμενης σεζόν. Χαμηλός μα δεδομένων των συνθηκών λογικός ο «άσος».

Άστον Βίλα – ΚΠΡ: Οι δύο τελευταίες καλύτερες εμφανίσεις των Λονδρέζων είναι εκτός έδρας. Συμπτωματικά και οι ισάριθμες πιο πρόσφατες νίκες τους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ: Το 0-2 στο «Στάδιο του Φωτός» με τη Σάντερλαντ στις 10 Φεβρουαρίου και… πέντε ήττες μετά, το εμφατικό 1-4 στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ του Πιούλις. Τέτοια εμφάνιση αμυντικά, ομάδα του συγκεκριμένου προπονητή έχει να πραγματοποιήσει από τον καιρό του… Νώε! Μετά το «τρίποντο» τούτο όποιος υποτιμήσει την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς του Κρις Ράμσεϊ, θα είναι άξιος της μοίρας του. Ένα κακό έχει η ΚΠΡ: Το πρόγραμμα που τη φέρνει στις τελευταίες επτά αγωνιστικές αντιμέτωπη με την Τσέλσι στο «Λόφτους Ρόουντ» και με τις Λίβερπουλ, Σίτι εκτός έδρας. Πρακτικά σημαίνει πώς στα υπόλοιπα τέσσερα θέλει δώδεκα βαθμούς για να ελπίζει. Απέναντι στην Άστον Βίλα το παιχνίδι είναι έξι πόντων! Οι γηπεδούχοι έχουν βελτιωθεί στο ψυχολογικό κομμάτι με τον Σέργουντ, διαθέτουν καλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλό τους τον οποίο, όμως, πετυχαίνουν μετά από σούπερ αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν επιθυμεί την ήττα. Στην εξέλιξη του αγώνα η ισοπαλία ίσως τις βολέψει και τις δύο. Η ΚΠΡ δείχνει ν΄ αφυπνίζεται, ενώ οι «Villans» έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες κι ας είναι η μία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Από τον «άσο», η ισοπαλία είναι προτιμότερη και πιθανότερη. Το ματς αφορά την 33η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ και ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 19 Απρίλη. Νέο πρόβλημα προέκυψε για τους φιλοξενούμενους με τον τραυματισμό του Εντουάρντο Βάργκας που θα λείψει, ενώ οι Σισοκό και Κιέραν Ρίτσαρντσον είναι οι επιστροφές για τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ. Οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες και δεκατέσσερις πόντους εντός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ όταν υποδέχονται αντίπαλο. Όπως και τα έντεκα γκολ ενεργητικό στο «Βίλα Παρκ» αποτελούν τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας. Στατιστικά που θα πρέπει ν΄ ανατρέψουν οι γηπεδούχοι για να πάρουν ακόμη και τον πόντο.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους: Είναι από τα παιχνίδια που το φαβορί έχει ξεχωριστή αξία, διότι θέλει ένα αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να περάσει στον τελικό. Οι «βιόλα» πέρασαν ένα διάστημα στο οποίο και τα… κοκόρια τους γεννούσαν! Οι φιλοξενούμενοι του Μαξ Αλέγκρι είναι σίγουροι Πρωταθλητές στο Καμπιονάτο, έχουν ανοικτό μέτωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ και καλούνται να διεκδικήσουν το Κύπελλο, εκ πρώτης στο «Αρτέμιο Φράνκι». Τεράστιο το κίνητρο, αξία στο «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
102. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ: 1 (1,50)
114. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΠΡ: Χ (3,30)
121. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2 (2,10)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x