Stoiximan Super League

Άρχισε ο… αποκλεισμός στην ΑΕΚ

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι «πόλεμος» για την ΑΕΚ. Γι’ αυτό οι «κιτρινόμαυροι» αποσύρθηκαν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά απ’ τα… εγκόσμια προκειμένου να συγκεντρωθούν στην αποστολή νίκης.

Πριν από κρίσιμα παιχνίδια φέτος οι παίκτες της ΑΕΚ επεδίωκαν να «φτιάχνουν» την ψυχολογία τους γευματίζοντας όλοι μαζί.

Το παιχνίδι που ακολουθεί αύριο όμως δεν είναι απλά κρίσιμο. Είναι ενδεχομένως το κρισιμότερο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου. Γι’ αυτό οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα μπορούσαν απλώς να φάνε μαζί. Κατόπιν της απόφασης του Τραϊανού Δέλλα, λοιπόν, η ομάδα θα περάσει πάνω από μια μέρα μαζί -αποτραβηγμένη από οτιδήποτε άλλο- ώστε να συγκεντρωθεί απόλυτα στο ματς με τον Πανθρακικό.

Έτσι, οι παίκτες πήγαν από νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο προκειμένου να φάνε μαζί. Από ‘κει μετέβησαν (με το πούλμαν της ομάδας) στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση (18:30) και μετά το τέλος της, θα επιστρέψουν στο Holiday Inn για να ξεκουραστούν και ν’ αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι που ξέρουν ότι «απαγορεύεται» να τελειώσει με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x