Τένις

Άρχισε τις κούπες ο Τζόκοβιτς!

Ιδανικά ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν και πήγε να χύσει την καρδάρα με το γάλα, εντούτοις ο Νόλε νίκησε 2-1 τον Μάρεϊ, το σήκωσε στη Ντόχα κι έστειλε… μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Άρχισε η καταγραφή τίτλων για τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2017!

Σε έναν συναρπαστικό τελικό στη Ντόχα, ο Σέρβος τενίστας επικράτησε 2-1 σετ (6-3, 5-7, 6-4) του Άντι Μάρεϊ και σήκωσε την πρώτη κούπα για φέτος. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο… τρελό αήττητο σερί 28 αγώνων που «έτρεχε» ο Σκωτσέζος από την περασμένη χρονιά, ενώ πήρε και μία άτυπη εκδίκηση για αυτά που έπαθε στο φινάλε της περσινής σεζόν, όπου έχασε τρόπαια και το νούμερο ένα της κατάταξης από τον σημερινό αντίπαλό του.

Ο Νόλε πήγαινε «καρφί» για καθαρή επικράτησε καθώς πήρε το πρώτο σετ και σέρβιρε για να τελειώσει την «μπουγάδα». Ενώ όμως ήταν μπροστά με 5-4 γκέιμ και είχε το σέρβις, απώλεσε τρία match point και τελικά δέχθηκε μπρέικ. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Μάρεϊ τον έσπασε ξανά… στα καπάκια και ισοφάρισε, σχεδόν από το πουθενά, σε 1-1. Τελικώς, στο έβδομο γκέιμ του τελευταίου σετ, ο Τζόκοβιτς έκανε το… πολυπόθητο μπρέικ και αυτή τη φορά δεν άφησε την ευκαιρία να του ξεφύγει, φτάνοντας ως τον τίτλο, μετά από 2 ώρες και 55 λεπτά, που… καθήλωσαν όλο τον κόσμο.

Πανηγυρίζει και η γυναίκα του Τζόκοβιτς


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x