Top Darts League

Αρχίζει η Top Darts League

Στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, ήταν καλεσμένοι ο εμπνευστής και υπεύθυνος της TDL, Διονύσης Πηλιχός και ο πρωταθλητής Ελλάδος darts Γιάννης Μιχαήλ.

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της TDL (Top Darts League) που διοργανώνεται για πρώτη φορά και πρόκειται για πρωτάθλημα με τους 12 κορυφαίους αθλητές darts της Ελλάδας, οι δύο άνδρες, με αρκετή δόση χιούμορ στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, παρουσία βέβαια και των δύο φουνταριστών, μίλησαν για τους αγώνες και τον τρόπο διεξαγωγής, αλλά και για τα μυστικά των darts, ενός σπορ που είναι ευρέως διαδεδομένο και στην Ελλάδα.

O Γιάννης Μιχαήλ άλλωστε είναι και πολύ γνωστός στους κύκλους των darts στο εξωτερικό, με το παρατσούκλι John Michael “the deadly rose” και πριν από 2 χρόνια είχε κοντράρει στα ίσα και τον κορυφαίο των darts παγκοσμίως τον Phil “power” Taylor, κάνοντας μπρέϊκ στο πρώτο σετ και παίρνοντας τελικά 3 σετ (έχασε 6-3) από τον εμβρόντητο Taylor, με τους σχολιαστές να παραληρούν με τον Μιχαήλ.



Και για να μην αδικήσουμε τον Διονύση Πηλιχό, γνωστός ως Ντένις στους φίλους των darts, το γεγονός και μόνο ότι κατέκτησε 7 πρωταθλήματα Ελλάδας, φανερώνει την αξία του. Ο Ντένις βέβαια, μετέχει πλέον μόνο στο πρωτάθλημα συλλόγων, αλλά θα έχει την ευκαιρία να κοντράρει τον Μιχαήλ εκεί, αφού … προκάλεσε τον πρωταθλητή “on air”!

H TDL θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή στο «Θέα Δηλαβέρη» στη Μεταμόρφωση και την αυριανή πρεμιέρα θα ανοίξει με 3 βελάκια ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Η πρώτη αγωνιστική έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4/10/2013

20.00 Γιάννης Μιχαήλ – Σταύρος Μανασής
20.45 Μιχάλης Παναγέας – Κυριάκος Αναστασιάδης
21.30 Γιάννης Διαμαντής – Μάνος Δρακόπουλος
22.15 Παναγιώτης Φωκάς – Αντώνης Λαμπρόπουλος
23.00 Στάθης Παντελίδης – Κώστας Παντελίδης
23.45 Σπύρος Χόλνταγουέϊ – Γιώργος Πορτοκάλης
(Ο Χόλνταγουέϊ πήρε τη θέση του Παναγιώτη Βαζαίου, λόγω τραυματισμού του τελευταίου)

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 είναι χορηγός επικοινωνίας της TDL , ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρίσκετε και στο topdarts.wordpress.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x