Χάντμπολ

Αρχίζει η Εθνική χάντμπολ γυναικών

Τη Δευτέρα ξεκίνησε στο Αμύνταιο η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών, ενόψει των φιλικών με τη Βουλγαρία και των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015.

Τα δυο φιλικά με τη Βουλγαρία έχουν προγραμματιστεί 26 και 27 του μήνα στην περιοχή της Νάουσας. Στις 2 Δεκεμβρίου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για τη Ζυρίχη, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει για τον πρώτο όμιλο, κατά σειρά, τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία, 3-6 Δεκεμβρίου.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σωκράτη Βακάλη, και του συνεργάτη του, Μενέλαου Δανήλου.

Οι 18 αθλήτριες που έχουν κλήθηκαν είναι οι: Χοτοκουρίδου, Κεπεσίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Καρελά, Μούρνου, Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου, Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μπαλάφα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Λάμπρου, Τσομπανίδου (HONDA Πανόραμα), Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).

Έτσι, για όλα αυτά τα ματς, την Τρίτη έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στις 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x