Στίβος

Αρχίζουν από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τεντόγλου, Παπαχρήστου

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει το ντεμπούτο του στη θερινή σεζόν του στίβου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της ερχόμενης Κυριακής.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τριπλούν. Ο 21χρονος αθλητής αποτελεί αυτήν τη στιγμή τον κορυφαίο Ευρωπαίο άλτη του μήκους και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Γκέφλε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στην Ντόχα.

Ο Τεντόγλου σκοπεύει τη νέα χρονιά όχι μόνο να κάνει κάποιους αγώνες στο τριπλούν, αλλά να διακριθεί. Έτσι, αναμένεται να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν και η Βούλα Παπαχρήστου. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν στη Γλασκώβη στον κλειστό θα ξεκινήσει τη χρονιά με μήκος. Η 31χρονη σταρ συνεχίζει την προετοιμασία της δίχως προβλήματα και με στόχο να ανέβει στο βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Τόσο η Παπαχρήστου, όσο και ο Τεντόγλου, μετά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, θα κάνουν μήκος στα «Βεργώτεια» στις 11/5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x