Αγγλία

Ασφαλής… για την ώρα ο Ρότζερς

Δεν τίθεται θέμα άμεσης απόλυσης του Μπρένταν Ρότζερς από τη Λίβερπουλ, αλλά είναι πλέον σαφές πως ο προπονητής των «κόκκινων» είναι υπό κρίση. Το ματς κριτήριο και οι φήμες για τον… διάδοχο.

Η Λίβερπουλ μετά τη χθεσινή ήττα με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας έχει κατρακυλήσει στη 14η θέση της Premier League, σε απόσταση 18 βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι και 5 από την τέταρτη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο μέχρι το καλοκαίρι «αναμορφωτής» της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, δέχεται πλέον πολύ σκληρή κριτική για τις επιλογές του, τόσο στο στήσιμο της ομάδας, όσο για τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός για την ώρα είναι ασφαλής, ωστόσο πλέον βρίσκεται υπό κρίση κι εφόσον δεν υπάρξει άμεσα βελτίωση της εικόνας και των αποτελεσμάτων, κινδυνεύει με απόλυση. Κάποιοι τολμούν να χαρακτηρίσουν το προσεχές ματς με τη Λουντογκόρετς για το Champions League την Τετάρτη στη Βουλγαρία.

Όλα αυτά κι ενώ φήμες θέλουν τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι στην κορυφή της λίστας της Λίβερπουλ για να πάρει τη θέση του Ρότζερς εφόσον τελικά απομακρυνθεί από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x