Για την ιδιαίτερη σημασία που είχε για τον Ολυμπιακό ο σημερινός ημιτελικός κόντρα στη Βουλιαγμένη μίλησε στον ΣΠΟΡ FM η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η διεθνής φουνταριστή που συνέβαλε σημαντικά στην επικράτηση των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι για την ίδια και την ομάδα της ήταν σαν τελικός το σημερινό ματς με τη Βουλιαγμένη λόγω της απώλειας του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και τον τελικό κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Διαβάστε τα σημαντικότερα των όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω»:

«Για μας σήμερα αυτός ήταν ο τελικός. Παίζαμε κόντρα στη Βουλιαγμένη, που είναι η εγχώρια αντίπαλός μας. Μας είχε πάρει και το Κύπελλο, κάτι που μας είχε πονέσει πάρα πολύ. Ωστόσο, φαίνεται ότι το επίπεδο του ελληνικού πόλο, που είχε δύο ομάδες στο Final Four».

- «Δείχνουμε σταθερή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ στα 6 χρόνια που είμαι στην ομάδα, δεν έχω χάσει ευρωπαϊκούς τελικούς. Είμαστε μια πιο έμπειρη ομάδα, συν του ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες. Η Βουλιαγμένη όμως είναι κι αυτή πολύ βελτιωμένη και με μία τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου και του πρωταθλήματος, όλα τα υπόλοιπα με τη Βουλιαγμένη τα έχουμε κερδίσει».

- «Καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πιστεύω ότι εμείς θα βρίσκαμε το δρόμο προς τα δίχτυα. Έχουμε άλλωστε και την ποιότητα για να βρούμε το γκολ».

- «Η Σαμπαντέλ είχε ένα πιο εύκολο αντίπαλο από μας, αλλά δεν υπάρχει κούραση. Είναι ένας τελικός. Υπάρχει βάρος. Η έδρα δεν μας φοβίζει, αλλά μας δίνει έξτρα κίνητρο. Θα παίξουμε για τον σύλλογό μας και είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση ακόμα μίας κούπας. Θα έλεγε κανείς ότι η Σαμπαντέλ είναι το φαβορί, αφού έχει πολύ ισχυρή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

- «Αυτό που μας λέει ο προπονητής μας είναι ότι αν μείνουμε πιστές στο σύστημά μας, δεν θα υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει, οπότε συνεχίζουμε και πάμε δυνατά».