Betmasters

«Άσος» με κίνητρο για τη Λίβερπουλ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση των «κόκκινων» απέναντι στη Σουόνσι για τη 19η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Ένας πρώην παίκτης της Λίβερπουλ είναι στην επικαιρότητα της Σουόνσι, με τον Γιόνγιο Σέλβι να έχει εκνευρίσει ξεκάθαρα τον Γκάρι Μονκ ο οποίος του έδωσε δημόσια συμβουλές για να σοβαρευτεί. Αιτία η έβδομη κίτρινη κάρτα που πήρε στο 1-0 με την Άστον Βίλα στην Boxing Day, γεγονός που εξόργισε τον προπονητή των Ουαλών ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά την… ελαφρότητα που αντιμετωπίζει ορισμένες φορές τα παιχνίδια ο ποδοσφαιριστής του.

Οι «κύκνοι» δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο «Άνφιλντ», μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες, ενώ στα τελευταία πέντε ματς με τη Λίβερπουλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δεν έχουν πανηγυρίσει. Φέτος, με μεγάλο ματς των Μπορίνι και Μπαλοτέλι, η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Σουόνσι εντός έδρας (2-1) για το Λιγκ Καπ Αγγλίας πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή από το 85΄ και μετά. Με νίκη η Λίβερπουλ θα φθάσει στο -3 από την έβδομη Τότεναμ και θα έχει συμμαζέψει κάπως την κατάσταση, αναλογικά με τα πολλά φετινά στραβοπατήματά της.

Από τις δέκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας η Λίβερπουλ έχει τις λιγότερες νίκες εντός έδρας (τρεις) κι αυτό καλείται να διορθώσει. Ο Σιμόν Μινιολέ θα είναι βασικός για τους γηπεδούχους του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Μπραντ Τζόουνς να χτυπά στο 0-1 με την Μπέρνλι. Ο Βέλγος, πάντως, που τον αντικατέστησε στο 15΄ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σ΄ ένα αρκετά απαιτητικό ματς. Ο «άσος» συνοδεύεται από κίνητρο για τη Λίβερπουλ, με τη Σουόνσι να μην… καταστρέφεται με αρνητικό αποτέλεσμα.

Το Φούλαμ-Μπράιτον για την Τσάμπιονσιπ έχει λογικό φαβορί τούς Λονδρέζους, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια πολλά στη βαθμολογία και θα κυνηγούν πόντους παντού. Ο Αμορεμπιέτα δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά είναι απουσία για τους «κότατζερς». Σημαντικότερη, όμως, είναι αυτή του Χούγκλαντ (4 γκολ), μια και αποδυναμώνει τα μετόπισθεν της Φούλαμ. Ανάμεσα στο πιθανό Goal-Goal και το Over υφίσταται σημαντική διαφορά στις αποδόσεις, επομένως θα πάμε με τα τρία plus τέρματα!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
278. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ: 1 (1,55)
279. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ: OVER 2,5 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x