Stoiximan Super League

«Ασπρόμαυρη» δυσαρέσκεια για Ρανιέρι

Έκδηλη είναι δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την απόφαση του Ρανιέρι να μην χρησιμοποιήσει τον Αθανασιάδη, ακόμη και όταν έψαχνε τον τρόπο με τον οποίο θα τονώσει την επίθεση της Εθνικής κόντρα στη Ρουμανία.

Την εικόνα που είχαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ στους αγώνες που έδωσαν αυτές τις μέρες ανέλυσε η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με τίτλο «Ρατς και Κάτσε τις μεγάλες νίκες» στο κείμενό τους οι Θεσσαλονικείς αναφέρονται και στο γεγονός ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έπαιξε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία, αφήνοντας αιχμές για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η ανακοίνωση

«Αγώνες εθνικών ομάδων περιείχε το μενού σήμερα και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν τις χώρες τους. Αναλυτικά:

Ο Ραζβάν Ρατς ήταν βασικός και από τους καλύτερους της Εθνικής Ρουμανίας στη μεγάλη νίκη επί της δικής μας Εθνικής στο “Καραϊσκάκης”.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας επέλεξε μόνο τον Σαλπιγγίδη -βασικός και με το περιβραχιόνιο- και άφησε τους Γλύκο, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη στον πάγκο. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αγνόησε τον Αθανασιάδη ακόμη κι όταν θέλησε να τονώσει την επίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο…

Η Αλβανία πέτυχε τη νίκη της ημέρας εκτός έδρας επί της Πορτογαλίας με 0-1 και ο Εργκούς Κάτσε μπήκε στο ματς στο 66ο λεπτό, βοηθώντας την ομάδα του να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόμπερτ Μακ είναι στην αποστολή της Σλοβακίας που αγωνίζεται στις 21:45 της Δευτέρας εναντίον της Ουκρανίας εκτός έδρας.

Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Βασαΐτης, Τσολακίδης και Πόζογλου ήταν βασικοί στη νίκη της Εθνικής Νέων με 2-0 επί της Φινλανδίας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x