Champions League

«Αστεράτοι» Μανωλάς, Χολέμπας, Τοροσίδης

Χρώμα ελληνικό θα έχει η παρουσία της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι νεοαποκτηθείς από τον Ολυμπιακό, Κώστας Μανωλάς-Χοσέ Χολέμπας, αλλά και ο παλιός Βασίλης Τοροσίδης δηλώθηκαν στην σχετική λίστα.

Η Ρόμα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τους παίκτες που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πρώτα είχε δηλώσει την συγκεκριμένη λίστα στην UEFA.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, που αποκτήθηκαν από τους «τζιαλορόσι» κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ακόμη, επιλέχθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόμα από τον Ιανουάριο του 2013.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ θα δει ξανά… σεντόνι ύστερα από έναν χρόνο, καθώς την περυσινή σεζόν η ομάδα δεν είχε πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού τη σεζόν 2012-13 είχε βγει έκτη στην Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι οι δευτεραθλητές Ιταλίας θα αντιμετωπίσουν Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η λίστα: Κούρτσι, Ντε Σάνκτις, Αστόρι, Καστάν, Άσλεϊ Κόουλ, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Εμπιβά, Ντε Ρόσι, Φλορέντσι, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Παρέδες, Πιάνιτς, Σκορούπσκι, Στρούτμαν, Ουτσάν, Μποριέλο, Ντέστρο, Ζερβίνιο, Ιτούρμπε, Λιάγιτς, Τότι.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x