Ισπανία

Ασύλληπτη «γκάφα» από Σέρχιο Ράμος!

Δεν το συζητάμε, αμυντικάρα. Εκτός από εκτέλεση πέναλτι, κάνει τα πάντα. Ακόμη όμως κι αν στο γήπεδο δεν χάνει τον αντίπαλο, έξω απ’ αυτό (επιβεβαιώθηκε πως) ο Σέρχιο Ράμος χάνει μερικές… πεταλιές!

Μια ακόμη απόδειξη ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των… εγκεφαλικών στόπερ έδωσε ο Σέρχιο Ράμος.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γρανάδα, ο Ισπανός αμυντικός είπε να χαλαρώσει λίγο στο ξενοδοχείο. Έβαλε τηλεόραση. Και πάντα ένα παιχνίδι γυναικείου πόλο προσφέρεται για χαλάρωση…

Αφού παρακολούθησε λοιπόν την εθνική Ισπανίας να επικρατεί 8-6 της Αυστραλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενθουσιάστηκε. Και έσπευσε να γράψει στο twitter: «Ώρα για ύπνο, αφού παρακολούθησα την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών να νικά. Συγχαρητήρια, κορίτσια…».

Κάτι που θα ήταν πολύ ευγενική χειρονομία. Αξιοθαύμαστη κίνηση. Αν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε γίνει πριν… 24 μέρες και δεν μεταδιδόταν σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι «Teledeporte»…

Στο χαμό που ακολούθησε πάντως στο twitter, υπήρξαν και απόψεις που δεν υπονόησαν ότι ο Ράμος κάνει τον Άβερελ να μοιάζει πυρηνικός επιστήμονας. Όπως αυτή της παίκτριας της εθνικής πόλο, Τζένιφερ Παρέχα, που έσπευσε να τον δικαιολογήσει:

«Εμείς ευχαριστούμε πάντως, Σέρχιο Ράμος. Είστε όμως και όλοι εσείς… Απλά δεν θα ‘χε χρόνο να το δει το παιδί…»







Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x