F1

Ασύλληπτο ποσό θέλει να δώσει στον Φέτελ η Ferrari

«Χρυσάφι» περιέχει το νέο, τριετές συμβόλαιο που θέλει να προσφέρει η Ferrari στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αναφορές από την Γαλλία κάνουν λόγο για την επιθυμία που έχει η Ferrari να υπογράψει με τον Φέτελ νέο, τριετές συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό «Auto Hebdo» σε δημοσίευση του υποστηρίζει ότι έχει προσφερθεί στον Σεμπάστιαν Φέτελ καινούργιο συμβόλαιο, με απολαβές που αγγίζουν τα 120 εκ. ευρώ!

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με το γεγονός ότι, σε περίπτωση που μείνει, θα επιμείνει για την παραμονή και του φίλου του και ομόσταυλου του, Κίμι Ραικόνεν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνι, έχει συμφωνήσει ήδη σε επέκταση του Ραικόνεν, ύψους 5 εκατ. ευρώ, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει απαντήσει αν θα δεχθεί ή όχι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει συνδεθεί και με την Mercedes, με φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή μετακίνηση του το 2019, όταν το συμβόλαιο του Λούις Χάμιλτον θα έχει πλέον λήξει.

Ο Γερμανός πιλότος μάλιστα, είχε προσκαλέσει πρόσφατα τον αρχηγό της Mercedes, Τότο Βόλφ, στο πάρτυ που διοργάνωσε για τα 30στα γενέθλια του.

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Φέτελ, σχετικά με την παραμονή ή την αποχώρηση του από τη Ferrari, τη στιγμή που το πρωτάθλημα «τρέχει» και ο αιώνιος αντίπαλος του, Λούις Χάμιλτον, βρίσκεται μόλις μια ανάσα από τον ίδιο.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x