Επικαιρότητα

Ατέλειωτες ουρές στις κάλπες για αρχηγό στην Κεντροαριστερά

Νύχτωσε, αλλά οι ουρές καλά κρατούν... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Περισσότεροι από 100.000 πολίτες είχαν δώσει το παρών στις κάλπες μέχρι τις 13:30 μετά το μεσημέρι, ενώ στις 19:00, οι ψηφοφόροι που πήγαν να ψηφίσουν για αρχηγό της Κεντροαριστεράς είχαν ξεπεράσει τους 190.000.

Αποτέλεσμα ήταν σε αρκετά εκλογικά τμήματα να σταλούν επιπλέον ψηφοδέλτια, ενώ ζητήθηκε να τυπωθούν και επιπλέον ψηφοδέλτια και να σταλούν σε εκλογικά τμήματα όπου προβλέπεται να τελειώσουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης που περιμένει στην ουρά.

Νύχτωσε, αλλά οι ουρές καλά κρατούν...

inner

inner

inner

Ειδικά στη Θεσσαλονίκη και στο εκλογικό κέντρο της Τούμπας τα 600 ψηφοδέλτια που είχαν διατεθεί τελείωσαν γρήγορα και σύμφωνα με το thestival.gr, η επιτροπή ζήτησε και πήρε άμεσα νέο υλικό.

Με τα δεδομένα που καταγράφονται έως τώρα υπάρχει αισιοδοξία πως ο τελικός αριθμός συμμετεχόντων μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και τις 200.000 ψηφοφόρους.

Να σημειωθεί πως εκτός από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου είναι και η διαδικασία είναι λίγο χρονοβόρα και γι' αυτό οι ουρές.

Ο ψηφοφόρος πρέπει πρώτα να συμπληρώσει μια σχετική αίτηση για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, στη συνέχεια ελέγχεται η ταυτότητά του, μέσω τάμπλετ, και μετά επιλέγει σε παραβάν τον υποψήφιο της προτίμησής του πριν ρίξει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Η προσέλευση σε πολλά εκλογικά κέντρα στην Αθήνα αναμένεται να αυξηθεί μετά τις 5 το απόγευμα και αυτό διότι μετά από εκείνη την ώρα θα «ελευθερωθούν» οι δρόμοι, οι οποίοι έχουν κλείσει λόγω του Μαραθωνίου.



inner

inner

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x