Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Φανήκαμε πιο άντρες»

«Δεν έγινε κάτι φοβερό. Φανήκαμε πιο άντρες», δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. «Χάρηκε όλη η Ελλάδα», πρόσθεσε.

Να υποβαθμίσει την ένταση μεταξύ των παικτών στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θέλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

«Δεν έγινε κάτι φοβερό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και παίζουν σε αυτό άντρες. Φανήκαμε πιο πολύ άντρες, το θέλαμε αυτό και γι’ αυτό ίσως φάνηκε αυτή η εικόνα», τόνισε ο φορ του ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην Εθνική: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, απέξω θα έχουμε τη σχέση που είχαμε και πριν».

Για τη σημασία της πρόκρισης στον τελικό είπε: «Πιστεύω πως με αυτή την πρόκριση δεν χάρηκε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά όλη η Ελλάδα. Μακάρι στον τελικό να πάνε όλα καλά και να έρθει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Οι κίτρινες κάρτες θα στερήσουν στον Στέφανο Αθανασιάδη τη συμμετοχή στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως θα είναι παρών στις κερκίδες μαζί με τους φανατικούς της ομάδας. «Σίγουρα θα είμαι στο πέταλο», τόνισε και συμπλήρωσε: «Είμαι στενοχωρημένος πολύ, γιατί είναι ο πρώτος τελικός αλλά θα τον χάσω. Μακάρι στη συνέχεια να έχουμε κι άλλους τελικούς και να μπορώ να είμαι στο γήπεδο».

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x