Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Να προσπαθούμε να παραμένουμε φρέσκοι»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν αναζήτησε δικαιολογίες σε παράγοντες όπως η κούραση για τον ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι είναι και δική τους ευθύνη να παρουσιάζονται φρέσκοι.

Τα βραβεία της 8ης αγωνιστικής είχαν ασπρόμαυρο χρώμα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε αυτό του καλύτερου γκολ. Αλλά για όσα έχει πετύχει φέτος, τη δική του συμβολή έχει και ο Ραζβάν Ρατς.

Κι ο Έλληνας επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική συμβολή του συμπαίκτη του, αλλά και στη σωστή διαχείριση δυνάμεων που καλούνται να κάνουν οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» για να είναι ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις.

Πριν απ' όλα αυτά όμως έγινε η σχετική πλάκα στον Ρουμάνο, ο οποίος έχασε τον δρόμο και άργησε να φτάσει στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ευχαριστούμε καταρχήν τον Ρατς που… ήρθε στην ώρα του. Δεν μας έστησε καθόλου (γέλια)»:

Για την ποιότητα που προσφέρει ο Ρατς: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που από την πρώτη στιγμή που ήρθε έδεσε με όλους μας και μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για την χρησιμοποίησή του και εκτός περιοχής: «Το ζητάει ο προπονητής αυτό να βγαίνω από την περιοχή και να ανοίγω χώρους για τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι μέσα από την προπόνηση που κάνουμε, σιγά, σιγά μου βγαίνει αυτό και στο γήπεδο».

Για την διαχείριση δυνάμεων και το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βάζουμε εμείς πρώτοι γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλά ματς και πρέπει και εμείς οι παίκτες να προσπαθούμε να παραμένουμε φρέσκοι. Να ξεκουραζόμαστε και μέσα από τις προπονήσεις που κάνουμε να τα καταφέρνουμε έτσι ώστε να νικάμε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x