Δελτία Τύπου

Αθηναίοι οι πρώτοι νικητές του Men’s League!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Men’s League από τη Nivea Men.

Το 1ο Men’s League από τη Nivea Men στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Έξι πόλεις ένωσαν το ποδοσφαιρικό τους κέφι και έβαλαν μπόλικο χρώμα στη ζωή περισσοτέρων από 3.000 άνδρες!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Πάτρα ήταν οι πόλεις που συμμετείχαν στο δίμηνης περίπου διάρκειας τουρνουά με το επίπεδο στο τέλος να είναι ιδιαίτερα υψηλό αλλά φυσικά σε όλη την διάρκεια να δίνει την ευκαιρία σε όλες τις κατηγορίες παιχτών να το ευχαριστηθούν δεόντως.

Μετά από 8 βδομάδες συνεχών αγώνων στο Men’s League by Nivea Men αναδείχθηκαν σε όλες τις πόλεις οι εγχώριοι πρωταθλητές οι οποίοι κέρδισαν ένα πολυπόθητο εισιτήριο για την Πανελλήνια Τελική Φάση της Αθήνας (με καλυμμένα τα μεταφορικά και τη διαμονή).

Συγκεκριμένα 8 ομάδες από 6 πόλεις (καθώς Αθήνα και Πάτρα συμμετείχαν με 2 εγκαταστάσεις έκαστη) πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για κάτι καλό και δεν μπορούμε να πούμε κιόλας ότι κάποιος υστερούσε ιδιαίτερα. Είμαστε δε βέβαιοι πως αν η Τελική Φάση ξαναγινόταν από την αρχή με τα ίδια ακριβώς ζευγάρια κλήρωσης, μπορεί τα αποτελέσματα να είναι την 2η φορά εντελώς διαφορετικά!

Η πρωταθλήτρια της Πάτρα «Ναυάγια» (από Rossoneri) μπήκε ως outsider στην Τελική Φάση του Men’s League και δειλά – δειλά έφτασαν ημιτελικό και από εκεί Μεγάλο Τελικό και εκεί λίγο έλειψε να κάνει το θαύμα. Οι πρωταθλητές Ηρακλείου, πραγματικά εκπληκτική ομάδα, και όμως έμειναν έξω από την 8άδα. Παρομοίως και η ομάδα που εκπροσώπησε το Dragau από την Αθήνα, έπαιξε φανταστικά όμως στο πρώτο κιόλας ματς που έδωσαν βρήκαν απέναντί τους το εκπληκτικό Ρέθυμνο (ομάδα «Εθνικός») και ηττήθηκαν στα πέναλτι.

Οι Ρεθυμνιώτες έφτασαν μέχρι το Μικρό Τελικό και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Πρωταθλήτρια της Θεσσαλονίκης που κατέκτησε και τον άτυπο τίτλο του Fair Play! Στον Μεγάλο τελικό, όπως προείπαμε, τα Ναυάγια της Πάτρας αντιμετώπισαν την «Μαζί FC» από την Αθήνα (και συγκεκριμένα το Paradise) με τους δεύτερους να μπαίνουν με τον αέρα του φαβορί λόγω της φοβερής πορείας τους μέχρι τότε αλλά με τους διαδρόμους να είναι ερμητικά κλειστοί από τη φοβερή άμυνα των Αχαιών! Το 1-1 έδειχνε πως θα ήταν και το σκορ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με 2 γκολ που σημειώθηκαν στο 50’ και στο 52’ και που έδωσαν στη Μαζί FC το τρόπαιο. Πέραν όμως του τροπαίου, οι πρωταθλητές κέρδισαν και το μεγάλο δώρο της διοργάνωσης που ήταν ένα ταξίδι στην Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και εισιτήρια για το San Siro και τη Milan FC, στην οποία είναι χορηγός... ποιός άλλος; Μα φυσικά η Nivea Men της γειτονικής μας χώρας!

Οι απονομές ήταν φαντασμαγορικές με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Μεταμόρφωσης, αφού ολόκληρη η τελική Φάση έλαβε χώρα στην ωραιότερη και ανώτερη ίσως ποιοτικά εγκατάσταση minifootball όλης της Ελλάδας, το Paradise. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο και φιλάθλους μέχρι και την ώρα της ανύψωσης της κούπας και αυτό ήταν η πιο τρανή απόδειξη ότι η Nivea Men με το Men’s League ήρθε να καθηλώσει και τους πιο απαιτητικούς ερασιτέχνες λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ραντεβού πλέον του χρόνου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x