Νέα μοντέλα

Αθλητής επιδόσεων το νέο Opel Corsa OPC

Πανίσχυρο με 1.6 turbo - 207 hp και ροπή 280 Nm και γρήγορο με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτ., τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα.

Το νέο Opel Corsa OPC είναι ένα αυτοκίνητο που κινείται με άνεση παντού, από την «Πράσινη Κόλαση» του Nurburgring μέχρι τη ζούγκλα της πόλης τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής. Πολύ απλά γιατί το ταχύτερο μέλος της νέας γενιάς Corsa συνδυάζει ασυμβίβαστες, ακραίες σπορ επιδόσεις και άριστη πρακτικότητα για καθημερινή χρήση. Αυτό το πανίσχυρο εργαλείο μήκους σχεδόν 4 μ. εντυπωσιάζει με το υψηλόροπο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.600 κ. εκ., 207 hp, την ευέλικτη συμπεριφορά και ασφαλώς με την σπορτίφ εμφάνιση. Ωστόσο, ούτε η γνώριμη ευρυχωρία Corsa, ούτε το υψηλό επίπεδο άνεσης υπονομεύονται. Το Corsa OPC είναι ο… αθλητής της οικογένειας. Θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-15 Μαρτίου, 2015).

«Τα OPC μοντέλα μας αποτελούν την αιχμή του δόρατος κάθε προϊοντικής οικογένειας. Αντανακλούν τη σπορ παράδοση Opel, ενσαρκώνουν τη γερμανική μηχανολογία, τη συναισθηματική σχεδίαση και τη μοναδική δυναμική συμπεριφορά. Το νέο Corsa OPC αποδεικνύει περίτρανα πόσο ψηλά οι μηχανικοί μας έχουν ανεβάσει την πήχη στη σπορ μικρή κατηγορία,» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO του Opel Group μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων γύρων εξέλιξης σεταρίσματος του νέου Corsa OPC στο Κέντρο Δοκιμών της Opel στο Dudenhofen.

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x