F1

Αθλητής της χρονιάς ο Φέτελ (video)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στα βραβεία Λαουρέους που απονεμήθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Βραβείο και για τον Μαρκ Μάρκεθ.

Τέταρτη και… φαρμακερή για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Μετά από τρεις υποψηφιότητες που δεν του είχαν αποφέρει τη νίκη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πήρε το βραβείο για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στα βραβεία Λαουρέους που δόθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Ο 26χρονος πιλότος της Red Bull επικράτησε στον ανταγωνισμό με κορυφαίους αθλητές, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Ράφα Ναδάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Μο Φάρα.

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία που έχω κερδίσει ποτέ», δήλωσε ο Φέτελ, που βαδίζει στα χνάρια του Μίχαελ Σουμάχερ που είχε πάρει το ίδιο βραβείο το 2002 και το 2004.

Πάντως η Red Bull δεν είχε την ίδια τύχη με τον Φέτελ, καθώς έχασε το βραβείο της καλύτερης ομάδας από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μαρκ Μάρκεθ, που κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα Moto GP, αναδείχθηκε αθλητής αποκάλυψη της χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x