Τένις

Αθλήτρια της χρονιάς ξανά η Σερένα!

Συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλους η Σερένα Γουίλιαμς. Η εκπληκτική της πορεία στα κορτς της χάρισε μια ακόμα τιμητική διάκριση, αυτή της κορυφαίας αθλήτριας του 2015 για το associated press.

Μια ακόμα τιμητική διάκριση αποδόθηκε στην Σερένα Γουίλιμας, μετά την εκπληκτική της φετινή πορεία στα γήπεδα του τένις.

Η κορυφαία τενίστρια, που έφτασε μια ανάσα απ’ το να κατακτήσει όλα τα Grand Slam της σεζόν, αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς μέσω της καθιερωμένης ψηφοφορίας που διενεργεί η Associated Press. Μάλιστα, το κατάφερε για τέταρτη χρονιά, μετά το 2002, το 2009 και το 2013, ενώ πριν δέκα περίπου μέρες αναδείχτηκε αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς του περιοδικού Sports Illustrated.

«Μισώ να χάνω. Πάντα έλεγα πως μισώ να χάνω περισσότερο απ’ όσο μου αρέσει να νικάω, οπότε αυτό με οδηγεί στο να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε σχετικά η Σερένα, η οποία συγκέντρωσε 50 ψήφους και 352 βαθμούς στην ψηφοφορία.

Αυτό της έδωσε πανηγυρικά την πρωτιά, αφού στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Κάρλι Λιούντ, η οποία με χατ τρικ οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ στον παγκόσμιο τίτλο και συγκέντρωσε μόλις 14 ψήφους και 243 πόντους.

Στην τρίτη θέση έμεινε η σταρ του UFC, Ρόντα Ρούσεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x