Ελλάδα

Αύξηση εισιτηρίων στην Α1 μπάσκετ

Την αύξηση των εισιτηρίων της φετινής Α1 μπάσκετ, σε σχέση με την περυσινή περίοδο, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Δευτέρας.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, επίσης, άνοιξε τον τηλεοπτικό φάκελο των 12 ομάδων, πλην των δύο «αιωνίων», ενώ νέος αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι φίλοι του μπάσκετ "αγκάλιασαν" την Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, όπως αποδεικνύεται από τη "ραγδαία" αύξηση των εισιτηρίων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο περυσινός συνολικός αριθμός των 119.017 εισιτηρίων "εκτοξεύτηκε" φέτος στις 173.018, με την σχετική αύξηση να υπερβαίνει το 45%. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Basket League ΟΠΑΠ 2011-12 διεξήχθη με τη συμμετοχή 13 ομάδων, μίας λιγότερης συγκριτικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν αλλοιώνει την συνολική εικόνα, αφού, ακόμα και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, η συμμετοχή 14ης ομάδας στο περυσινό πρωτάθλημα δεν θα ανέβαζε τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων πάνω από τις 125.000.

Κατά τα άλλα, στη συνεδρίαση του ΔΣ άνοιξε ο φάκελος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 12 ΚΑΕ (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού), το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επιπλέον, τη θέση του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΔΣ, Στέφανου Κιουριτζόγλου, κατέλαβε ομόφωνα ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x