Stoiximan Super League

Αυλωνίτης: «Νίκη και στο επόμενο»

Πίσω τους αφήνουν ήδη τη νίκη επί της Βέροιας οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Τάσο Αυλωνίτη να δίνει σύνθημα για αντίστοιχο αποτέλεσμα και κόντρα στον Ατρόμητο.

Την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό άρπαξε ο Ολυμπιακός που νίκησε 2-0 στη Βέροια και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από το «Δικέφαλο του Βορρά».

Μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της NOVA, ο Τάσος Αυλωνίτης ξεκαθάρισε πως το μυαλό του ίδιο και των συμπαικτών του δεν βρίσκεται από τώρα στο προσεχές ντέρμπι της Τούμπας, καθώς προηγείται χρονικά το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο από τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν αντίξοες οι καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες. Ήταν μία δύσκολη νίκη, αλλά τα καταφέραμε. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τις ομάδες που είναι πίσω μας. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς και στο τέλος θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, στον πρώτο γύρο χάσαμε οπότε θα παλέψουμε για τη νίκη.

Σήμερα παίξαμε 3-5-2 και ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε. Ρισκάραμε, αλλά τα καταφέραμε. Ο Σιόβας έκλεισε την πάσα για να σουτάρει ο Ντουμίτρου γιατί εάν η μπάλα είχε πάει στον Καλτσά θα ήταν γκολ. Ο Σιόβας είχε το χρόνο και επειδή είναι ευφυής χαρακτήρας έπραξε σωστά. Επειδή συνήθως οι αντίπαλοί μας αμύνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις πρέπει ο ένας στόπερ να είναι κοντά στον επιθετικό, όπως εγώ για να ξανακερδίσει την μπάλα.

Στον Πανιώνιο περιμέναμε τον αντίπαλο, οπότε ήταν δύσκολο να παίξω όπως παίζω τώρα. Φυσικά συζητήσαμε την ήττα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει όμως κάτι γιατί πάμε για τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία για εμάς και ξέρουμε ότι και την Τετάρτη πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στην Τούμπα με το +5. Πρώτα κοιτάμε τον Ατρόμητο και μετά το επόμενο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x