Euroleague

Αύριο για Λο, οργή για Κορομηλά

Ολοένα σε πιο υψηλούς ρυθμούς προπονείται στον Ολυμπιακό ο Έισι Λο, του οποίου η συμμετοχή στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα τη Παρασκευή (18/10) θα κριθεί τη Πέμπτη. Οργή στη ΚΑΕ για Κορομηλά

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Έισι Λο στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μάλαγα την Παρασκευή (18/10) στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ που χθες έκανε τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς, σήμερα (16/10) ανέβασε «στροφές» και δείχνει ολοένα και καλύτερα. Πλέον, οι πόνοι στο πόδι από την θλάση που τον ταλαιπώρησε μετά το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχουν υποχωρήσει και αν και στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το ματς, βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θα είναι στην δωδεκάδα.

Η συμμετοχή του που θα είναι και η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι φέτος θα κριθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αφού κανείς στην ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής. Από εκεί και έπειτα, μοναδικός απών από το πρόγραμμα είναι ο Μαυροειδής που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και η απόφαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του θα ληφθεί άμεσα. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν σε βίντεο την Μάλαγα στις 18:00 και μετά θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, ενώ στις 17:30 ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη πριν από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συνέντευξη Τύπου.

Οργή στην ΚΑΕ για Κορομηλά

Εν τω μεταξύ, πυρ και μανία με τη συμπεριφορά του Κώστα Κορομηλά στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν με αφορμή τη φράση «…χέσε μας» που ξεστόμισε το μέλος της ΚΕΔ και παλαίμαχος διαιτητής προς τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί κάποιο στέλεχος τη ΚΑΕ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο το θέμα.

Αφορμή για την ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ήταν τα παράπονα του Ολυμπιακού για την αλλαγή στην κατάθεση του διαιτητή Αναστόπουλου μετά τα όσα έγιναν στον περυσινό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία του ντέρμπι της πρεμιέρας, αλλά και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακλοπουλου για τον διαιτητή Γκόντα πριν από το ματς.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x