Ειδήσεις

Δύσκολα, αλλά όχι... απίθανο για Σπανούλη

Θεραπεία άρχισε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς της Εθνικής με τη Ρωσία. Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του με την Τουρκία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο ματς με την Τουρκία το Σάββατο (22:00). Οι εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, ο Λαρισαίος γκαρντ της Εθνικής άρχισε ήδη θεραπεία (από χθες) και δεν θα λάβει μέρος το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, αλλά όπως έλεγαν στις τάξεις της ελληνικής ομάδας, η Εθνική προετοιμάζεται αυτή την ώρα για το παιχνίδι με τους Τούρκους χωρίς τον 31χρονο άσο στα πλάνα της.

Αυτό δεν σημαίνει πως η συμμετοχή του πρέπει να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που... μιλάμε για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παίξει σφίγγοντας τα δόντια, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Το έχει κάνει, άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και ακολουθούν συνεχή παιχνίδια χωρίς διακοπή, οπότε το ρίσκο θα ήταν μεγάλο.

Αν πάντως δεν τα καταφέρει, τότε η Εθνική θα μείνει με δύο κλασικούς γκαρντ για το ματς με την Τουρκία, τον Ζήση και τον Σλούκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x