Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αυτά έκαναν οι Έλληνες την τρίτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Η σημαντική ισοπαλία της Εθνικής πόλο ανδρών με τη Σερβία και η παρουσία του Βύρωνα Κοκκαλάνη στην πρώτη μέρα του RS:X ξεχώρισαν από το σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Με σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σερβία, ξεκίνησε η σημερινή προσπάθεια των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η γαλανόλευκη ομάδα κοίταξε στα μάτια το σερβικό θηρίο, πήρε το σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας (9-9) και, μάλιστα, έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες, αφού είχε τα ηνία του σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Πάντως, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Επόμενο παιχνίδι θα δώσει κόντρα στην Ουγγαρία την Τετάρτη (10/8) στις 16.20.

Στην φάση των «16» σταμάτησε η προσπάθεια της Βάσως Βουγιούκα στη σπάθη γυναικών. Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανής Νταγκμάρα Βόζνιακ στους «32», η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας «αυτοκτόνησε» κόντρα στη Ρωσίδα Γιάνα Εγκόριαν και έμεινε εκτός τελικής φάσης.

Πρόκριση στα ημιτελικά της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών πήραν οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος και έκαναν το «3Χ3» για τα ελληνικά πληρώματα στο Ρίο.

Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Στέφανος Δημητριάδης. Ο Έλληνας κολυμβητής κατετάγη18ος στα προκριματικά των 200μ. πεταλούδα και έμεινε εκτός ημιτελικών για 4 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Βάσιμες ελπίδες για μετάλλιο δημιούργησε ο Βύρων Κοκκαλάνης στην ιστιοπλοΐα, αφού μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς ποινής, ενώ η Αγγελική Σκαρλάτου, στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, βρίσκεται 12η με 23 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x