Πόλο

Αυτά συζήτησαν Χατζηθεοδώρου – Διαθεσόπουλος στον Πειραιά

Το WaterPoloLive ήταν ξεκάθαρο από την αρχή κι αποκάλυψε ότι το… φάγωμα του Σάκη Κεχαγιά είναι κοντά, παρά το γεγονός ότι η ΚΟΕ επισήμως κι ανεπισήμως υποβάθμιζε το γεγονός.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν έντονες φήμες για αυτό, με τον Θόδωρο Χατζηθεοδώρου (που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας), τον κόουτς του Νηρέα Λαμίας, να είναι το πρώτο φαβορί για να γεφυρώσει το χάσμα ΚΟΕ- παικτών και να επαναφέρει την ηρεμία στην Εθνική Ανδρών.

Ομως εμείς σας αποκαλύπτουμε τη συνάντηση του Χατζηθεοδώρου με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο στον Πειραιά, μετά τον αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία και τίποτα άλλο. Μόνο δεδομένα κι αποκλειστικές πληροφορίες κι όχι «καφενειακά ζητήματα».

«Πρόεδρε θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στις Εθνικές Νέων Ανδρών, Εφήβων», του είπε κι ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΕ, απάντησε: «θα το δω Θόδωρε και θα μιλήσουμε».

Αν αυτό συνεχιστεί και στην Εθνική Ανδρών (προπονητής ή από άλλο πόστο), θα το δούμε άμεσα…

Πάντως επικοινωνήσαμε με τον Θόδωρο Χατζηθεοδώρου και δηλώνει άγνοια… Αν ισχύει αυτό, σε συνδυασμό με πληροφορίες που θέλουν να έγινε αναφορά από τον κ. Διαθεσόπουλο στο Δ.Σ. (ναι, σε αυτό που η ΚΟΕ δεν έθεσε στην ατζέντα το μείζον ζήτημα της ΚΟΕ!), τότε τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα…

Πηγή: Waterpolive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x