sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αυτή είναι η 11άδα των πιο ακριβών μεταγραφών

Φανταστείτε μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζονται όλοι οι μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αυτό προσπάθησε να κάνει το «Sky Sports» και έφτιαξε μια ενδεκάδα με τις ακριβότερες μεταγραφές.

Τα λεφτά που δαπανούνται στο ποδόσφαιρο ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά. Έτσι το «Sky Sports» έφτιαξε μια ενδεκάδα με τις πιο ακριβές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Στην ομάδα δεν έχει μπει ο Άνχελ Ντι Μαρία με 71 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την θέση του έχει πάρει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Εκτός από τον Αργεντινό δεν υπάρχουν ανάμεσα στους ένδεκα οι Λουίζ Σουάρεζ με 77 εκατ. ευρώ απο την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, Κακά από την Μίλαν στην Ρεάλ Μαδρίτης με 70 εκατ. ευρώ, ο Καβάνι με 65 εκατ. ευρώ απο την Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν με 64 εκάτ. ευρώ.

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Τζιαλουΐνζι Μπουφόν. Ο Ιταλός είχε πάρει μεταγραφή από την Πάρμα για την Γιουβέντους με 38,8 εκατ. ευρώ.

Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζουν οι Ντάβιντ Λουΐς με τον Ρίο Φέρντιναλντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε στην Τσέλσι για τον Βραζιλιάνο 47,7 εκατ. ευρώ, ενώ ο Άγγλος μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απο την Λιντς με 34,7 εκατ. ευρώ

Ως πλάγιοι αμυντικοί αγωνίζονται οι Λιλιάν Τουράμ και ο Λούκα Σο. Ο Γάλλος έφυγε από την Πάρμα για την Γιουβέντους με 26 εκατ. ευρω. Απο την άλλη ο Άγγλος αποχώρησε από την Σαουθάμπτον για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 33 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα που έδωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» αποτελούν ρεκόρ για αριστερό μπακ.

Κεντρικοί μέσοι είναι οι Ζινεντίν Ζιντάν και Χάμες Ροντρίγκεζ. Ο Γάλλος άφησε την Γιουβέντους για την Ρεάλ Μαδρίτης με 56 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός έφυγε από την Μονακό με τον ίδιο προορισμό 13 χρόνια αργότερα με το ποσό των 75 εκατ. ευρώ.

Δεξιά αγωνίζεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής η πιο ακριβή μεταγραφή με την μετακόμιση από την Τότεναμ στην Ρεάλ Μαδρίτης να κοστίζει 101 εκατ. ευρώ. Αριστερά παίζει ο συμπαίκτης του στους «μπλάνκος» Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εισπράττει από την πώλησή του 95 εκατ. ευρώ. Δεκάρι είναι ο μάγος της Μπαρτσελόνα Νειμάρ. Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν 87 εκατ. ευρώ στην Σάντος για να τον φέρουν στο Καμπ Νου.

Στην επιθετική γραμμή βρίσκεται ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός προστέθηκε αυτή την βδομάδα με την Γιουβέντους να πληρώνει στην Νάπολι 89 εκατ. ευρώ.

Η φωτογραφία από το «Sky Sports» με την ενδεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων μεταγραφών:

inner

Οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές:

1. Γκάρεθ Μπέιλ
Από Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης- 101 εκατ. ευρώ
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
Από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης -95 εκατ. ευρώ.
3. Γκονζάλο Ιγκουαΐν
Από Νάπολι στη Γιουβέντους - 89 εκατ. ευρώ.
4. Νειμάρ
Από Σάντος στην Μπαρτσελόνα- 87 εκατ. ευρώ
5. Λουίς Σουάρεζ
Από Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα – 77 εκατ. ευρώ
6. Χάμες Ροντρίγκεζ
Από Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης - 75 εκατ. ευρώ.
7. Άνχελ Ντι Μαρία
Από Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 71 εκατ. ευρώ
8. Κακά
Από Μίλαν στη Ρεάλ Μαδρίτης - 70 εκατ. ευρώ
9. Έντισον Καβάνι
Από Νάπολι στη Παρί Σεν Ζερμέν - 65 εκατ. ευρώ
10. Κέβιν Ντε Μπρούιν
Από Βόλφσμπουργκ στην Μάντσεστερ Σίτι - 64 εκάτ. ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x