Ιταλία

Αυτή είναι η Μίλαν! (video)

Παίζοντας σαν πραγματική Μίλαν, η ομάδα του Ιντζάγκι επικράτησε 3-1 της Λάτσιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Στις εξέδρες ο νεοαποκτηθείς Τόρες. «Τσίμπησαν» βαθμό οι Έλληνες της Ελλάς Βερόνα!

Κάτι απ’ το ένδοξο παρελθόν της έδειξε η Μίλαν με το καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα! Οι «ροσονέρι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και νίκησαν 3-1 την Λάτσιο στην «πρεμιέρα» τους στη Serie A.

Οι «λατσιάλοι» θα μπορούσαν πιθανώς να είχαν διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Στο 7’ ο Χόντα έδωσε προβάδισμα στους «ροσονέρι» με τον Μουντάρι στο 56’ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 64’ με εκτέλεση πέναλτι ο Μενέζ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στους παίκτες του Ιντζάγκι, με τον Φερνάντο Τόρες απ’ τις εξέδρες να παρακολουθεί με πλήρη ικανοποίηση τις προσπάθειες της νέας του ομάδας. Οι Ρωμαίοι δεν μπόρεσαν να «κλέψουν» κάτι απ’ το ματς.

Διότι το αυτογκόλ του Άλεξ στο 67’ δεν ήταν αρκετό, ο Παρόλο πέταξε στα… σκουπίδια 2-3 καλές στιγμές που του παρουσιάστηκαν, ενώ ο Ντιέγκο Λόπεθ στο 94’ απέκρουσε το πέναλτι του Καντρέβα.

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελλάς Βερόνα. Η ομάδα των Μόρα, Ταχτσίδη (βασικοί) και Χριστοδουλόπουλου (μπήκε αλλαγή στο 63’) απέσπασε το 0-0 στην έδρα της Αταλάντα.



Η πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο, 30 Αυγούστου

Κιέβο – Γιουβέντους 0-1
(6’ Κάσερες)

Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0
(28' Ναϊνγκολάν, 90+3' Ζερβίνιο)

Κυριακή, 31 Αυγούστου

Μίλαν-Λάτσιο 3-1
(7' Χόντα, 56' Μουντάρι, 63' πεν. Μενέζ - 67' αυτ. Άλεξ)

Αταλάντα-Βερόνα 0-0

Τσεζένα –Πάρμα (21:45)

Τζένοα-Νάπολι

Παλέρμο-Σαμπντόρια

Σασουόλο-Κάλιαρι

Τορίνο-Ίντερ

Ουντινέσε-Έμπολι


Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου (16:00)

Κάλιαρι-Αταλάντα

Έμπολι-Ρόμα

Φιορεντίνα-Τζένοα

Ίντερ-Σασουόλο

Γιουβέντους-Ουντινέσε

Λάτσιο-Τσεζένα

Νάπολι-Κίεβο

Πάρμα-Μίλαν

Σαμπντόρια-Τορίνο

Βερόνα-Παλέρμο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x