Τάσος Νικολόπουλος

Αυτή θα είναι η αληθινή επιβράβευση του Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποφάσισε με την καρδιά για το τελευταίο συμβόλαιο. Η αληθινή επιβράβευση από τους αδερφούς Αγγελόπουλους θα έρθει, όταν αποκτηθεί παίκτης επιπέδου για να τον πλαισιώσει στο «4».

Το… φώναζε εδώ και μέρες. Και μόνο αν έρχονταν τα πάνω-κάτω δεν θα γινόταν πραγματικότητα η επιθυμία του. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μετά τη συμφωνία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για άλλα τρία χρόνια, όλα δείχνουν, ότι θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Στο τέλος του 2020, θα έχει κλείσει συνολικά 15 χρόνια, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Ειδικά στη σημερινή εποχή…

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Σε μια εποχή, στην οποία ο αθλητισμός έχει βιομηχανοποιηθεί και το οικονομικό αποτελεί πολλές φορές τον βασικό όρο στις διαπραγματεύσεις, ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ απέδειξε ότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Μολονότι επρόκειτο για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του, εντούτοις αποφάσισε με την καρδιά και όχι με την τσέπη. Αυτό από μόνο του φτάνει για να τον κατατάξει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία αθλητών, που όχι μόνο σκέφτονται, αλλά και αποφασίζουν ρομαντικά, μένοντας πιστοί σε κάποιες αξίες. Και στο τέλος της ημέρας, αυτό ίσως είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα που θα έχει βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του ή από τους τίτλους που θα έχει κατακτήσει στην διάρκεια της καριέρας τους.

Στα δικά μου μάτια, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν επιβράβευσαν όπως πραγματικά έπρεπε και άξιζε στον παίκτη. Η αύξηση είναι μικρή σε σχέση με την αξία του, αλλά ενδεχομένως να πόνταραν και στην επιθυμία του Πρίντεζη να μείνει στην ομάδα. Ίσως, στην κουβέντα που έγινε, να του ζήτησαν να «βάλει πλάτη» προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, είτε για το συμβόλαιο του Μάντζαρη, είτε για την στελέχωση του ρόστερ με καλύτερους ξένους. Υποθέσεις είναι αυτές, αφού η διαχείριση των χρημάτων είναι θέμα που αφορά αυτόν που τα δίνει.

Στις δηλώσεις του μετά το ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, ο 32χρονος άσος ανέφερε ότι έγινε κουβέντα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο και έγιναν κατανοητά τα λάθη που έγιναν. Ένα από αυτά, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος ήταν η «γύμνια» του ρόστερ στη θέση «4». Και φρονώ ότι από τη στιγμή που δεν επιβραβεύτηκε όπως του άξιζε στο οικονομικό, η αληθινή επιβράβευση μπορεί να έρθει αλλιώς και με τρόπο που θα… συμπληρώσει την ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου: «έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει».

Ο τρόπος είναι ένας. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε συνεννόηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο θα πρέπει να αποφασίσουν για την απόκτηση παίκτη υψηλού επιπέδου, που θα τον πλαισιώσει τη θέση «4». Αλλά αυτή τη φορά, να μην μείνει στα λόγια, αλλά να γίνει πράξη. Διότι και πέρυσι είχαν αποφασίσει την απόκτηση του Οκάρο Γουάιτ, αλλά όταν υπέγραψε στους Χιτ, η απόφαση εγκαταλείφθηκε. Η ομάδα έμεινε «γυμνή», ο παίκτης έφτασε στα όρια του και στο φινάλε της σεζόν είχε «σκάσει». Αλλά ήταν ο μοναδικός που δεν είχε ευθύνη γι’ αυτό. Αυτοί που την είχαν, πρέπει να διορθώσουν το λάθος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x