Τεχνολογία

Αυτό είναι το iPhone 6

Η αγορά της κινητής έχει καθοριστεί από τις νέες συσκευές της Apple και οι αλλαγές που έρχονται κάθε χρόνο στις συσκευές της αμερικανικής εταιρείας αποτελούν μόνιμα αντικείμενο συζήτησης.

Η αγορά της κινητής έχει καθοριστεί από τις νέες συσκευές της Apple και οι αλλαγές που έρχονται κάθε χρόνο στις συσκευές της αμερικανικής εταιρείας αποτελούν μόνιμα αντικείμενο συζήτησης.

Το iPhone 6 ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα στην ελληνική αγορά, ταυτόχρονα με το iPhone 6 Plus, το phablet της Apple.

Έχοντάς το στα χέρια μας εδώ και 20 μέρες (μέσω του δικτύου της Vodafone Hellas, την οποία και ευχαριστούμε θερμά) και περνώντας μαζί του αρκετές ώρες σε καθημερινή βάση, αναζητήσαμε αν έχει αυτό το «κάτι» που θα το κάνει αντικείμενο πόθου ή απλά… άλλο ένα iPhone.

Η συσκευασία ακολουθεί ακριβώς την ίδια λιτή λογική του iPhone 6 Plus με ένα τετράγωνο κουτί και ανάγλυφο στο επάνω μέρος του το ίδιο το smartphone.

Στο εσωτερικό της βρίσκουμε στο επάνω μέρος τη συσκευή (που κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, γκρι, λευκό και χρυσό), ενώ από κάτω το manual, το μεταλλικό έλασμα για την τοποθέτηση της nano SIM, ένα ζευγάρι ακουστικά, το καλώδιο USB-lightning και τον ειδικό αντάπτορα για το ρεύμα.

Πέραν των τριών χρωμάτων, η συσκευή κυκλοφορεί και σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με τον προσφερόμενο αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 16GB, περνάει στα 64GB (δεν έχουμε 32GB έκδοση φέτος) και φτάνει στα 128GB.

Οι τιμές για όλα αυτά τα μοντέλα ξεκινούν από τα 739€ (16GB) και ακολουθώντας την κλασική τιμολογιακή πολιτική της Apple συνεχίζουν στα 859€ (64GB) και φτάνουν στο τέλος στα 978.99€ (128GB).

Ακόμη και αν τα 739€ φαντάζουν… «προσιτά» στα σημερινά δεδομένα της αγοράς ΑΑΑ συσκευών, οι τιμές για τις πιο ακριβές εκδόσεις είναι απλά εκτός πραγματικότητας, αν σκεφτεί κανείς τις πολλαπλές επιλογές που έχει σε high-end Android smartphones που δέχονται κάρτες μνήμης και φτάνουν σε αντίστοιχες και υψηλότερες χωρητικότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x