Stoiximan Super League

Αυτό είναι το μέλλον του

Έμφαση στις ακαδημίες του δίνει ο Παναθηναϊκός. Στόχος να αυξηθούν σε επτά τα γήπεδα στο «Απήλιον». Για δέκα μέρες βρέθηκαν στην Ολλανδία Σαμαράς-Μάρκος.

Ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια ακόμη περισσότερο στα «προϊόντα» των τμημάτων υποδομής του, όχι μόνο για λόγους οικονομικής στενότητας, αλλά και γιατί όσες φορές το έχει κάνει έχει βγει πολλαπλά κερδισμένος. Ο Γιάννης Αλαφούζος σε πρόσφατες δηλώσεις του επανέλαβε την πρόθεση να δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι των ακαδημιών.

Ήδη υπάρχει έτοιμο πλάνο για την αύξηση των γηπέδων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, που αυτή τη στιγμή είναι τρία και στόχος είναι να φτάσουν τα επτά για την επόμενη περίοδο. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν ένα ολοένα κι αυξανόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών σε όλη τη χώρα και τα καλύτερα ταλέντα έρχονται στην Αθήνα και εντάσσονται στη δική του ομάδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Σαμαράς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας Δημήτρης Μάρκος βρέθηκαν για δέκα μέρες στην Ολλανδία για να κάνουν επαφές και να παρακολουθήσουν προπονήσεις ακαδημιών αρκετών ομάδων της χώρας. Ο Γιάννης Σαμαράς έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στη χώρα της τουλίπας από τη μακρά θητεία του εκεί και οι Ολλανδοί θεωρούνται εξπέρ στον εντοπισμό, την εξέλιξη και την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών. Παράλληλα έχουν τα μάτια τους και στην ελληνική αγορά στις μικρές ηλικίες. Είναι ενδεικτικό πως προ ημερών παρακολούθησαν μαζί με τον Στιβ Ρούτερ τον αγώνα Παίδων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Πάτρα.

*Μετά το χθεσινό ρεπό, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x