Αντίστοιχα το πλήρως επανασχεδιασμένο εσωτερικό,συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στην αντοχή, προσφέροντας πλέον κορυφαίαπρακτικότητα, εργονομία και αναβαθμισμένη απτή ποιότητα. Εφοδιασμένο με μια σειρά προηγμένωννέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, το νέο Duster είναι ένα αυθεντικό SUV, εξαιρετικά ικανόστις εκτός δρόμου διαδρομές, εξαιρετικά άνετο και πρακτικό στην καθημερινή χρήση!

Του Άρη Γαλανόπουλου

Με μια ματιά
• Νέος, δυναμικός σχεδιασμός αμαξώματος.
• Πλήρως επανασχεδιασμένο εσωτερικό με έμφαση στην άνεση και την ποιότητα.
• Μια σειρά νέων στοιχείων εξοπλισμού που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου.
• Νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης για μεγαλύτερη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση σε εντός καιεκτός δρόμου διαδρομές.
• Ακόμα πιο άνετο και ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές.
• Όλα τα παραπάνω με το ίδιο κορυφαίο Value-for-money που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της

Καμπίνα γεμάτη πρακτικές λύσεις
Οι αποθηκευτικοί χώροι στην καμπίνα του νέου Duster φτάνουν τα 27,2 λίτρα, συμπεριλαμβανομένων και 2,8 λίτρων που προσφέρει ένα νέο συρτάρι το οποίο βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Ο χώρος αποσκευών κάτω από την εταζέρα είναι 445 dm3 VDA (478 λίτρα) για την έκδοση 2WD και 411 dm3 VDA (467 λίτρα) για την έκδοση 4WD. Με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος η συνολική χωρητικότητα φτάνει τα 1,478 dm3 VDA (1,623 λίτρα).

Μια δοκιμασμένη γκάμα κινητήρων
Το νέο Duster συνεχίζει να εφοδιάζεται με μία σειρά αποδοτικών και αξιόπιστων κινητήρων τουGROUPE RENAULT. Οι κινητήρες ξεχωρίζουν για την πολιτισμένη λειτουργία τους, την οικονομίακαυσίμου, αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης.
Οι κινητήρες βενζίνης 1.6 SCe 115 (εκδόσεις 2WD και 4WD) και 1.2 TCe 125 (εκδόσεις 2WD και4WD) που συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια.
Ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi 110 (εκδόσεις 2WD και 4WD) ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικόκιβώτιο, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC (μόνο στην έκδοση 2WD).

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ