Viral

Αυτό θα πει… αβαβά!

Αν το βλέπαμε αλλού θα λέγαμε ότι «αυτά δε γίνονται ούτε στην Αφρική». Θα ‘χαμε άδικο όμως. Γιατί Ακτή Ελεφ. και Καμερούν σκηνοθέτησαν ένα φινάλε-παρωδία για να περάσουν «πακέτο» στο Κόπα Άφρικα!

Ένα τετράλεπτο που θα ‘κανε κάθε διεφθαρμένο παράγοντα και «πιασμάν» ποδοσφαιριστή αυτού του κόσμου να δακρύσει από… συγκίνηση προσέφεραν Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν.

Με τα «λιοντάρια» να έχουν εξασφαλισμένη την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στο Κόπα Άφρικα, οι «ελέφαντες» χρειάζονταν απλώς να μη χάσουν για να περάσουν πακέτο στα τελικά.

Έχοντας μείνει λοιπόν στο 0-0 (σ’ ένα παιχνίδι που κρίνοντας απ’ την κατάληξη πρέπει να ήταν πολύ συναρπαστικό) το τέλος δεν αναμενόταν ακριβώς θρίλερ. Οπότε, αποφάσισαν να το κάνουν… κωμωδία.

Διότι απ’ το 89’ έως και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σ’ ένα υποδειγματικό passing game. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν το άλλο μισό του γηπέδου ως ναρκοπέδιο.

Και μετά από τέσσερα λεπτά βιασμού του αθλήματος (και μπινελικίων απ’ το Κονγκό που έμενε έξω μ’ αυτό το αποτέλεσμα) όλοι μαζί πανηγύρισαν τη δραματική πρόκριση!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x