Stoiximan Super League

«Αυτό το ματς δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε ο Εργοτέλης κόντρα στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Γιάννης Ματζουράκης. «Αν φοβούνται οι παίκτες, φοβάσαι κι εσύ», είπε για τη συνέχεια.

Έντονα προβληματισμένος από τον τρόπο της ήττας του Εργοτέλη απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο τεχνικός των Κρητικών στάθηκε στα λάθη που έγιναν με αποτέλεσμα να χαθεί το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν έχει «κόψει» κανέναν παίκτη από το ρόστερ, ενώ αναφερόμενος στο κλίμα εντός των αποδυτηρίων είπε πως ο φόβος των παικτών επηρεάζει και τον προπονητή.

Αναλυτικά:

«Κάναμε κάποιες αλλαγές στη σύνθεση για να βρούμε μια καλύτερη χημεία. Στο ξεκίνημα πίστεψα ότι αυτό θα μας έδινε κάτι. Μετά το γκολ όταν δημιουργήθηκαν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς για να φτάσουμε στη νίκη. Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πως μια ομάδα που έχει όλα τα πλεονεκτήματα μπαίνει σε προβληματισμό, αντί αυτόν τον προβληματισμό να τον έχει ο αντίπαλος.

Αυτό το ματς δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα. Το κομβικό σημείο ήταν το πρώτο γκολ όλα τα άλλα μπορούσαν να διορθωθούν. Κάτω από τις ιδανικές συνθήκες φέραμε το πιο κακό αποτέλεσμα. Όπως μάρκαρε έπρεπε να συνεχίζει να μαρκάρει καλά για να μπει και το δεύτερο γκολ. Αυτά τα λάθη σε μια επαγγελματική ομάδα δεν πρέπει να συμβαίνουν.

Σήμερα είχαμε ένα γκρουπάρισμα καλό και κάναμε κάποιες αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα και είχε μια χημεία. Χαλάσαμε όμως μόνη μας αυτή τη χημεία»

Για για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη: «Αν φοβούνται οι παίκτες θα φοβάσαι και εσύ».

Για τις πολλές μεταγραφές που έγιναν από το ξεκίνημα της σεζόν:«Ένα από τα κυριότερα στοιχεία το παιχνίδι είναι ομοιογένεια και όταν διαταράσσεται αυτό δεν κάνει καλό. Είναι σωστή η παρατήρησή σας για τις πολλές μεταγραφές από το καλοκαίρι μέχρι τώρα».

Αναφερόμενος, τέλος, στο λόγο που έμεινε εκτός αποστολής ο Τζανακάκης επεσήμανε: «Μίλησα με τον Τζανακάκη και όπως διεκδικεί την θέση του στην ενδεκάδα την διεκδικεί και ο Ρέντζας και ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Όπως και ο Σολάρι που στήριξε το παιχνίδι της ομάδας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x