sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αυτοί είναι οι παίκτες που αν δεν βρουν ομάδα, κουνάνε μαντήλι στο Μουντιάλ

Κάθονται στην άκρη του πάγκου και τον γυαλίζουν, αλλά θα πρέπει αυτό να αλλάξει για να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτοί οι παίκτες «καίγονται» να πάρουν μεταγραφή τον Γενάρη.

Καμιά φορά δεν είναι άσχημο να την αράζεις στην άκρη του πάγκου, να είσαι χαλαρός και κάθε μήνα ο λογαριασμός σου στην τράπεζα να ενημερώνεται κανονικά.

Όταν όμως είναι παραμονές Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρέπει να παίζεις, αν θες ο εκλέκτορας της πατρίδας σου να σε συμπεριλάβει στις κλήσεις για να μην δεις τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη μόνο από ταξιδιωτικό οδηγό, τότε θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ομάδα τον Γενάρη.

Τα βάλαμε κάτω λοιπόν και σας παρουσιάζουμε ποιοι παίκτες «καίγονται» να πάρουν μεταγραφή ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ώστε να μπορέσουν να βρίσκονται στις κλήσεις των εθνικών ομάδων των χωρών τους.

Μισί Μπατσουαγί – Τσέλσι (Βέλγιο)

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έχει πάρει από τον Αντόνιο Κόντε ο Μισί Μπατσουαγί, ο οποίος είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό και φάνηκε ακόμα περισσότερο μετά τον τραυματισμό του Μοράτα.

Παράλληλα, οι «μπλε» ψάχνονται για επιθετικό, με τους Μπεντέκε και Ομπαμεγιάνγκ να είναι στη λίστα, κάτι που σημαίνει ότι ο Βέλγος θα μείνει να γυαλίζει τον πάγκο.

Η θέση του στο Βέλγιο δεν είναι επισφαλής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά σίγουρα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του, σε περίπτωση που θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Λουκάκου.

Ντάνιελ Στάριτζ – Λίβερπουλ (Αγγλία)

Όταν έχεις μπροστά σου, Φιρμίνιο, Σαλάχ, Μανέ και Κουτίνιο και είσαι ο Στάριτζ, λίγες ελπίδες έχεις να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου. Για τον Άγγλο επιθετικό είναι σχεδόν επιβεβλημένη μια μεταγραφή των Ιανουάριο αν θέλει να δει το όνομα του στη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σάοουθγκέιτ έχει επιλογές για μπροστά και σίγουρα θέλει οι παίκτες που θα έχει μαζί του να είναι έτοιμοι και όχι να προέρχονται από ξεσκόνισμα πάγκου.

Τζακ Γουίλσιρ – Άρσεναλ (Αγγλία)

Περίπτωση αντίστοιχη με του Στάριτζ στην εθνική Αγγλίας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το να παίζει μόνο στο Europa League δεν βοηθάει καθόλου στο να είναι στην τελική επιλογή.

Πάντως, ο νεαρός χαφ παλεύει να καθιερωθεί ξανά στην Άρσεναλ, αλλά εδώ θα πρέπει να τα βρει με τη διοίκηση για το νέο του συμβόλαιο, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παίρνει πάντως θέση, τονίζοντας ότι η υπόθεση του θα εξεταστεί στο τέλος του μήνα.

Λουκ Σο – Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Από τότε που ανέλαβε ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι στις πρώτες επιλογές στη Γιουνάιτεντ.

Οι ελπίδες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο μάλλον έχουν εξανεμιστεί, αλλά αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του, τότε μάλλον θα πρέπει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο, αφού ο Μπρέρτραντ και ο Ρόουζ, είναι ήδη φαβορί για την εθνική Αγγλίας.

Γιούλιαν Ντράξτλερ – Παρί (Γερμανία)

Αποχώρησε από τη Βόλφσμπουργκ, θέλοντας να βρει στο Παρίσι μια νέα γη ποδοσφαιρικής επαγγελίας. Αλλά δεν τα κατάφερε... Πλέον παίζεται ακόμα και η θέση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γερμανίας και θα είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσει.

Κέβιν Μιραλάς – Έβερτον (Βέλγιο)

Σε μια πληρέστατη φουρνιά Βέλγων ποδοσφαιριστών, έχει καταφέρει να βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας και αυτό σίγουρα είναι προσωπική επιτυχία.

Από τη στιγμή όμως που δεν υπολογίζεται από την Έβερτον, θα πρέπει να βρει την ιδανική ομάδα για να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό για να είναι στην τελική επιλογή για την Ρωσία.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ήταν μια καλή λύση, αλλά θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για την απόκτηση του, την ώρα που στο κόλπο έχει μπει και η Γουέστ Χαμ.

Πάκο Αλκάρε8 – Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Δεν είναι μέσα στις επιλογές του Βαλβέρδε και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, ώστε να έχει μερικές πιθανότητες για να μην μείνει στην... απέξω, όπως συνέβη στο Euro 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x