Super League 2

Αυτοί ιδρύουν την εταιρεία που θα «πάρει» την ΑΕΚ

Είκοσι πέντε επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ θα αποτελούν μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου που θα πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ. Διαβάστε ποιοι είναι. Συναντήσεις Μελισσανίδη με στελέχη.

Αποτελεί, πλέον, διαδικαστικού χαρακτήρα ζήτημα η επανασύσταση της ΑΕΚ σε ΠΑΕ, εν όψει της συμμετοχής της στη Football League.

Για το σκοπό αυτό θα συσταθεί ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Όπως έγινε γνωστό, θα πρόκειται για 25 επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, από παλαίμαχους άσους, μέχρι δημοσιογράφους και καλλιτέχνες.

Η παρουσία τους θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, αφού η χρηματοδότηση της ΠΑΕ θα ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη και κάποιους άλλους επιχειρηματίες που θέλουν να συμβάλουν, ενώ τη δυνατότητα αυτή θα έχουν και οι φίλοι της ομάδας.

Τα 25 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ είναι τα εξής: Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης, Πασχάλης Τσαρούχας και ο Γιώργος Μητσικώστας.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, εν όψει της επανασύστασης της ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με στελέχη από όλα τα τμήματα του συλλόγου όπου συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης καθώς και όλα τα τρέχοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x