Ελλάδα

Αυτός είναι ο «βασιλιάς» Παναθηναϊκός (video)

Συγκίνηση και ανατριχίλα… Έξι ευρωπαϊκά, 34 πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα, θρίαμβοι εντός κι εκτός συνόρων. Όλα αυτά… χωρούν (;) σε ένα «μεγάλο» βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αναμνήσεις που καθηλώνουν!

Είναι δυνατόν να χωρέσεις σε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών όλες τις ένδοξες στιγμές του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που τον έκαναν την κορυφαία ομάδα της τελευταίας 20ετίας;

Προφανώς όχι. Είναι όμως αρκετό για να υπενθυμίσει σε φίλους και εχθρούς κάποιους απ' τους άθλους του Εξάστερου. Κάποιες απ' τις στιγμές των έξι Ευρωπαϊκών -σε Παρίσι, Θεσσαλονίκη, Μπολόνια, Αθήνα, Βερολίνο, Βαρκελώνη- των 34 πρωταθλημάτων, των 15 Κυπέλλων και του ενός Διηπειρωτικού.

Τότε που ο Παύλος Γιαννακόπουλος χαιρόταν με τους πρώτους τίτλους (και ο Θανάσης έκανε βόλτα με τις κούπες αγκαλιά), τότε που ο Βράνκοβιτς σηκωνόταν στον... Θεό, τότε που ο Μποντίρογκα φίλαγε το τριφύλλι, τότε που ο Κάτας τα κολλούσε σαν... παστέλια.

Τότε που ο Αλβέρτης επιβεβαίωνε το «εσύ θα είσαι για πάντα αρχηγός», τότε που ο Κουτλουάι γινόταν ο αγαπημένος της εξέδρας, τότε που ο Σισκάουσκας χάριζε το Ευρωπαϊκό και τότε που το... ξαναχάριζε με την αστοχία του. Τότε που το σήκωναν από κοινού Διαμαντίδης-Αλβέρτης, τότε που ο «3D» αγκαλιαζόταν με τον Ομπράντοβιτς.

Και τώρα που η πράσινη δυναστεία συνεχίζεται -εντός συνόρων τουλάχιστον- υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:



Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x