Μαχητικά Αθλήματα

Αυτός είναι ο νέος αντίπαλος του Τζόσουα!

Όπως αναφέρουν αρκετά αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ ο Έντι Χερν, ο promoter του Τζόσουα, έχει ήδη κλείσει σε συμφωνία με τον Άντι Ρουίς τζούνιορ.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί το ποιος θα είναι ο νέος αντίπαλος του Άντονι Τζόσουα μετά την ακύρωση του αγώνα με τον Τζάρελ Μίλερ ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Όπως αναφέρουν αρκετά αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ ο Έντι Χερν, ο promoter του Τζόσουα, έχει ήδη κλείσει σε συμφωνία με τον Άντι Ρουίς τζούνιορ για ένα παιχνίδι την 1η Ιουνίου. Πρόκειται για έναν πυγμάχο με μεγάλη πείρα καθώς έχει δώσει 33 παιχνίδια στην επαγγελματική του καριέρα και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από τον Τζόζεφ Πάρκερ.

inner

Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 20 Απριλίου απέναντι στον Αλεξάντερ Ντιμιτρένκο όντας βαρύτερος από τον Τζόσουα στο ματς του με τον Ποβέτκιν κατά οκτώ κιλά.

«Νομίζω ότι θα νικήσει ο Τζόσουα στον έκτο ή έβδομο γύρο», εκτίμησε ο Ντίλιαν Γουάιτ και συνέχισε: «Δεν έχει καθόλου γρήγορα πόδια ούτε μέση. Είναι ένας πυγμάχος που ασκεί πίεση έχοντας τα χέρια του ψηλά», κατέληξε.

Πηγή: topranknews.gr/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x